Южноафриканският завод Rosslyn произвежда едно милионно BMW Серия 3

Южноафриканският завод Rosslyn произвежда едно милионно BMW Серия 3
Южноафриканският завод Rosslyn произвежда едно милионно BMW Серия 3
Anonim
Образ
Образ

Милионното превозно средство, BMW Серия 3 Седан, е произведено в завода на BMW в Южна Африка в Рослин, Претория. Годишнината на производството беше отбелязана с посещението на члена на борда на директорите на BMW AG, отговарящ за производството, Харалд Крюгер.

„Глобализацията е неразделна част от нашата бизнес стратегия повече от четири десетилетия. Основан през 1973 г., заводът Rosslyn е първият задграничен завод на BMW Group и представлява крайъгълен камък на нашата глобална производствена мрежа, която в момента има 30 локации в 14 страни. Към днешна дата южноафриканският производствен обект остава ярък пример за успешно навлизане на пазара чрез местно производство”, каза Крюгер по повода.

Автомобилите BMW, произведени в Южна Африка, също са успешни на международната сцена. От самото си създаване и преди създаването на индустрия, посветена на международното автомобилно производство, BMW Южна Африка изнася автомобили по целия свят. През 2014 г. седаните BMW Серия 3, произведени в завода в Рослин, се увеличиха с повече от 17%, което ясно подсказва колко солидна е BMW Южна Африка като водещ износител на първокласни автомобили в страната.

BMW Южна Африка наема пряко и косвено повече от 43 000 души: повече от 3700 служители на завода и националната търговска организация, както и повече от 3700 служители, дилъри и приблизително 36 000 служители на доставчици от първо ниво. През 2014 г. повече от 2 900 работници в завода в Рослин построиха 68 771 седана BMW Серия 3 за местните и експортните пазари.

Препоръчано: