BMW 328d: Произведеният в САЩ дизелов седан променя лицето си с Vorsteiner

BMW 328d: Произведеният в САЩ дизелов седан променя лицето си с Vorsteiner
BMW 328d: Произведеният в САЩ дизелов седан променя лицето си с Vorsteiner
Anonim
Vorsteiner-BMW-F30-on-V-FF-103-Джели-5-1024x683
Vorsteiner-BMW-F30-on-V-FF-103-Джели-5-1024x683

За нас европейците нещо не е наред: 328d? Откъде идва този нов двигател? Актуализация, нов модел, какво? Нищо от това. BMW Серия 3, задвижвано от вечнозеленото N47 с TwinPowerTurbo технология и компресор с двоен турбокомпресор (еквивалент на нашия x25d, б.ред.) е тук отказано специално за пазара в Северна Америка, представяйки много вътрешни модификации, за да отговаря на строгите стандарти за замърсяващи емисии.на пазара на звезди и райета.

Версия ULEV (автомобил с ултра ниски емисии) на 4-цилиндровия Мюнхен, осигурява 184 к.с. и 380 Nm въртящ момент само при 1750 об./мин, които остават постоянни до 2750.

В детайли колата, преминала в опитните ръце на американския тунер, получава новите джанти FlowForged V-FF 103, изковани от сатенирана стомана и обработени от масив с матово графитено покритие.

20 инча на канал 8,5 отпред и същия радиус, но с 10 ″ канал отзад. Красив звяр, приклекнал на земята!

Новите колела представляват леко решение, което подчертава спортните и агресивни характеристики на дизайна.

Тунерът, базиран в Калифорния, също е проектирал и инсталирал нов аеродинамичен комплект от въглеродни влакна, способен да подчертае динамичния аспект на автомобила - дори ако се задвижва от мирния дизелов двигател - който взема предвид основните линии от същото, без да го изкривявате. Новата предна долна устна от въглеродни влакна, както и задната устна и характерният затъмнен двоен бъбрек представляват най-подчертания аспект на спортния дух на автомобила. Новите аеродинамични части са толкова перфектно интегрирани в контекста на автомобила, че беше възможно да се приложи целият официален BMW M Perfomance Parts decal, състоящ се от винилова лента в официалните BMW Motorsport цветове, поставена върху носа на автомобила.

Нищо не е променено в настройките и работата на автомобила. За целта можете лесно да се обърнете към компонентите на M Performance Parts или към другия американски тунер European Auto Source (EAS), който бърника с тапицерията, пружините, спирачките и блока за управление на двигателя. Но ще говорим за това по-късно.

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: