BMW Motorrad предлага електрически скутери BMW C на местната полиция в Барселона

BMW Motorrad предлага електрически скутери BMW C на местната полиция в Барселона
BMW Motorrad предлага електрически скутери BMW C на местната полиция в Барселона
Anonim

Автопарк от 30 макси скутера BMW C беше предаден на град Барселона за местната полиция. Първият напълно електрически скутер, произведен от BMW Motorrad, ще позволи на полицията да се движи с максимална ефективност и нулеви емисии. BMW C Scooter е отговорът на BMW Motorrad на градската мобилност с нулеви емисии. С постоянна мощност от 11 kW и максимална мощност от 35 kW, скутерът е одобрен за каране с лиценз A1 или B. Удоволствието от шофирането на електрическия мотор с отлични динамични качества, както и предимствата на нулево превозно средство емисии, дават възможност да се впуснете в ново изживяване при шофиране.

Със своята висока производителност, този баварски скутер беше идеалният избор за Барселона - град пионер в използването на екологични превозни средства. Моделът, закупен от градските власти, е идентичен със стандартната версия, но с модификации, за да се адаптира към полицейската употреба. Те включват повдигнат екран за целите на сигурността, публичен адрес и система за визуално отчитане.

Подчертавайки важността на доставката на този автопарк на BMW, Гюнтер Зееман, президент на BMW Group в Испания, беше там, за да предаде ключовете за скутера на кмета Ксавие Триас.

Seemann каза: „Доставката на този автопарк е специално постижение за BMW Group поради две основни причини: това е първият автопарк от електрически макси скутери в света, който ще бъде доставен и второ, получателят е град Барселона - модел за подражание в Европа, когато става въпрос за мобилност на две колела. Ние в BMW Group твърдо вярваме, че бъдещето на градската мобилност ще бъде оформено през следващите години от минимални емисии в градовете.”

Alphabet, корпоративната мултибранд лизингова компания на BMW Group, участва като директор на мотоциклетния парк. Росио Караскоса, главен изпълнителен директор на Alphabet Испания, каза: „С този проект ние отново демонстрираме нашия ангажимент за насърчаване на устойчивата мобилност в нашите градове.“Alphabet предлага иновативни решения като AlphaCity, който предлага на своите клиенти възможността да наемат превозни средства, които включват технология, разработена за споделено използване от множество потребители (споделяне, Ed), както и таксуване за лична употреба. AlphaElectric предлага и наем на електрически превозни средства с решения за инсталиране на точки за зареждане и инструменти за определяне на възможностите за електрифициране на автопарк по оптимален начин.

Образ
Образ
Образ
Образ

Популярна тема