“ Към Батмобила! Let’ давай! ” - BMW i8 изцяло черен и ADV.1 джанти

“ Към Батмобила! Let’ давай! ” - BMW i8 изцяло черен и ADV.1 джанти
“ Към Батмобила! Let’ давай! ” - BMW i8 изцяло черен и ADV.1 джанти
Anonim
BMW i8 ADV (5)
BMW i8 ADV (5)

Ние не сме Брус Уейн, нито трябва да преследваме Жокера, но не всеки ден можете да видите BMW i8 с някои резервни части.

Това хибридно превозно средство има високопроизводителен електрически мотор с мощност от 96 kW (131 к.с.) на предната ос. Задният мост вместо това е оборудван с мощен 1,5 л BMW TwinPower Turbo 3-цилиндров бензинов двигател с мощност от 170 kW (231 к.с.) и въртящ момент до 320 Nm и гарантира в комбинация със системата boost.хибрид класическия BMW удоволствие от шофирането. Двата двигателя ускоряват BMW i8 от 0 до 100 км/ч за 4,4 секунди, с разход на гориво от едва 2,5 литра на 100 км и CO2 емисии от едва 59 г/км.

Иновативната технология BMW eDrive е резултат от дългогодишна развойна работа от експертите на BMW EfficientDynamics. Има 3 важни детайла, които осигуряват абсолютно еко-устойчиво удоволствие от шофирането с нулеви емисии: въртящият момент при пълна скорост на електрическия мотор е наличен почти от покой, без прекъсване на тягата до максимална скорост. Иновативните енергийни акумулатори съчетават ефективната високоволтова батерия с охладителна система, поддържана винаги при идеална работна температура, за да се гарантира производителност и издръжливост. Благодарение на интелигентното управление на енергията, взаимодействието между електрическия мотор и батерията и между електрическия мотор и двигателя с вътрешно горене е координирано, като винаги се гарантира максимална производителност с минимална консумация. Функцията "One Pedal Feeling" предава възстановяването на спирачната енергия и гарантира значително увеличение на електрическия пробег.

Този i8 Sophisto Grey, освен че има ефектен цвят, получава като зестра комплект резервни джанти, произведени от ADV.1 Wheels. Комплектът се състои от 20" колела с диференцирани предни и задни канали, съответно 8" и 9". Дизайнът е много спортен и се предлагат в матово черно покритие, за да паснат на останалата част от автомобила. По-конкретно, моноблоковите джанти с пет спици са ADV05 MV.2 Super Light

В допълнение, тунерът Prodrive Shop в Хонконг реши да трансформира допълнително този i8 в Batmobile, като добави няколко щрихи на черно.

Двойният бъбрек се отдалечава от сините цветове и придобива хромиран вид с черни акценти, докато отзад хромираните вложки в бронята също са потъмнени.

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: