Motordays 2015 Рим: BMW Motorrad c’ è

Motordays 2015 Рим: BMW Motorrad c’ è
Motordays 2015 Рим: BMW Motorrad c’ è
Anonim
BMW F800 R
BMW F800 R

Мото е свобода, това е страст, това е любов. Всичко, което заобикаля света на две колела, движи народ от ентусиасти, разпръснати по целия свят. Тази година на Motordays 2015 ще има силно присъствие на BMW Motorrad Italia заедно с BMW Motorrad Roma.

Събитието, планирано от 5 до 8 март във Fiera di Roma, ще бъде председателствано от Баварската къща със собствен щанд, разположен в зона B10 на павилион 4. Очевидно ще има и други представители на света на две колела

Цялата гама на BMW Motorrad ще бъде изложена на щанда с най-новите иновации в доказателство, от R 1200 R до S 1000 RR, без да споменаваме F 800 R, R 1200 RS и S 1000 XR; Последните две, по-специално, в очакване на официалния дебют в представителството, възобновяват традицията на BMW Motorrad sports Tourers с добре дефинирани качества и исторически двигатели за BMW, които ги правят подчертана динамична личност и висок комфорт.

Очевидно ще бъде възможно да се извършат тестови шофиране на всички изложени мотоциклети и по-специално тази година, за целия период на събитието, ще бъде възможно да се кара един от новите мотоциклети на BMW Семейство роудстъри на Motorrad по избор между F 800 R и R 1200 R или един от макси скутерите за избор между C 600 Sport, C 650 GT и C evolution. Последният представлява устойчивата технологична сума за BMW: напълно електрическият макси скутер, който съчетава удоволствието от шофирането и динамиката с предимствата на автомобил с нулеви емисии, като ви дава напълно ново изживяване при шофиране.

F 800 R. С това ново издание BMW Motorrad продължава своята серия от отличителни паралелни двойни двигатели в средния сегмент. Благодарение на своята голяма гъвкавост, спортният BMW Motorrad Roadster впечатлява не само със спортно шофиране и пъргаво управление, но сега предлага нови възможности за използване.

R 1200 R. Независимо дали шофирате спокойно или се възползвате от неговата динамика при пътувания по крайградски пътища или когато отивате на почивка в двама с багаж: Моделите Roadster, задвижвани от Boxer, на BMW Motorrad винаги са били перфектният партньор и са символ на чистия, оригинален мотоциклетизъм. Новото BMW R 1200 R съчетава тази гъвкавост не само със значително подобрено ниво на динамика на шофиране, но и с модерен и чист вид на Roadster.

R 1200 RS. Спортен турър с двуцилиндров боксер двигател, перфектен за спортно шофиране по селски пътища или за ваканционно пътуване, новият R 1200 RS отваря нови и завладяващи измерения в спортното турне, осигуряващо динамично удоволствие от шофирането.

RS моделите на BMW Motorrad винаги са се радвали на репутацията на перфектен партньор за всеки повод: високо ниво на динамика на шофиране, спортен и динамичен дизайн. Аеродинамично проектираният полуобтекател с двойни фарове оформя лицето на новото BMW R 1200 RS, подчертавайки сливането на модела Tourer и спортния мотоциклет.

S 1000 XR. категория на изцяло нов велосипед: Adventure Sport. Спортна ориентация с четирицилиндров редови двигател, тази категория съчетава динамични туристически качества със спортно представяне, висок комфорт и перфектно ежедневно шофиране. Накратко: новият S 1000 XR пренаписва главата от спорта към туринга в нов стил, добавяйки силна доза емоция.

S 1000 RR. Този суперспортен модел навлиза в новото поколение с по-голяма мощност от общо 146 kW (199 к.с.), намалено тегло с 4 kg и с допълнително подобрена използваемост чрез придобиване на още по-ефективни характеристики.

Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: