Mini all’ 85 Международно автомобилно изложение на ’ Автомобили в Женева

Съдържание:

Mini all’ 85 Международно автомобилно изложение на ’ Автомобили в Женева
Mini all’ 85 Международно автомобилно изложение на ’ Автомобили в Женева
Anonim
Mini Countryman Cooper S Park Lane
Mini Countryman Cooper S Park Lane

Британската марка MINI се появява на 2015 Swiss Motor Show с малко нови функции. Всички автомобили, с изключение на съвсем скорошното Mini с 3 и 5 врати (код на проекта съответно F56 и F55, Ed) се отнасят до интериора и екстериора на цялата англо-германска гама.

Първият, който ще се възползва, е MINI Countryman Park Lane, който подчертава двойната душа на автомобила: гъвкавостта със спортния дух на MINI Countryman, наличен за всички видове терени; всъщност ще се предлага и с ALL4 задвижване на всички колела. Повторно предлагане на върха на модела Mini с 3 врати с новото MINI John Cooper Works; елемент, който освобождава чистата страст за представяне, съчетана с уникален стил като Mini. Това също е резултат от 55 години опит в състезанията и най-мощния двигател до момента в сериен модел.

Новото MINI с пет врати, което е представено на посетителите на автомобилното изложение в Женева от 5 до 15 март 2015 г., от тази лира в сравнение с варианта с три врати, което му позволява да отговори на търсенето на комфорт и допълнително пространство, както и удобен достъп до задната част.

Mini Countryman Park Lane

Боята на каросерията в Ърл Грей металик е комбинирана с цветовия вариант, червен дъб, представен за първи път, който украсява покрива и капаците на външните огледала; при поискване тялото може да бъде допълнително украсено със спортни ивици в същия цветови тон. MINI Countryman Park Lane се отличава от всички останали модели благодарение на 18-инчовите алуминиеви джанти в тъмносив дизайн с турбо вентилатор и външния вид на MINI ALL4, със сребристи компоненти на каросерията в предната и задната престилка и в страничните прагове.. Марките, показани на страничните капаци, на повърхността на пилотската кабина и на праговете на вратите са украсени с надписа "Park Lane". Вътрешните повърхности в стил Cross Stripe Grey също са специално проектирани за MINI Countryman Park Lane. В комбинация с вложката Carbon Black върху вътрешните панели на вратите и централната конзола, те създават първокласна спортна атмосфера в купето.

При поискване MINI Countryman Park Lane се предлага с опция за задвижване на четирите колела, достъпна за всички варианти на модела. Освен това специалното издание може да се комбинира с пакет от особено висококачествено оборудване. Във версията MINI Countryman Park Lane Chili е оборудван и с LED фарове за мъгла, спортни седалки от плат / кожа, автоматичен климатроник, бутон Sport, сензор за дъжд с автоматично регулиране на късите светлини, кожен спортен волан с мултифункционални бутони, пакет врати. и пакет осветление.

MINI John Cooper Works

Още веднъж, логото на John Cooper Works върху модел MINI безпогрешно обявява екстремно удоволствие от шофирането дори при ежедневна употреба. Новото издание на MINI John Cooper Works се задвижва от 2000cc четирицилиндров двигател, изцяло разработен от нулата и оборудван с технологията MINI TwinPowerTurbo, която му позволява да доставя максимална мощност от 170 kW / 231 к.с. и е позициониран също като двигател най-мощният досега монтиран в сериен модел на марката

Серия от технологични решения, приети за шасито, каросерията и кокпита, разработени със състезателно ноу-хау, превръщат малкия град в производствена бомба.

Пакетът за екстремни характеристики включва спортно окачване със спирачна система Brembo, ексклузивни алуминиеви джанти John Cooper Works, аеродинамичен комплект John Cooper Works и специално разработени въздухозаборници, както и интериор в специална спецификация в стила на спортна кола.

Новото MINI John Cooper Works ускорява от 0 до 100 км/ч за 6 или 3 секунди. При поръчка на шестстепенната трансмисия Steptronic, предлагана като алтернатива на шестстепенната механична скоростна кутия, спринтът се изминава само за 6,1 секунди. В допълнение, в комбинация с автоматичната скоростна кутия разходът на гориво в тестовия цикъл на ЕС на новото MINI John Cooper Works пада до 5,7 литра на 100 километра (CO2 емисии: 133 g/km).

Auto Trophy 2016 - MINI F55 - MINI F56
Auto Trophy 2016 - MINI F55 - MINI F56
МИНИ 5 врати
МИНИ 5 врати
Mini John Cooper Works
Mini John Cooper Works
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: