BMW M3 ще получи малки актуализации

BMW M3 ще получи малки актуализации
BMW M3 ще получи малки актуализации
Anonim
BMW M3 фейслифт
BMW M3 фейслифт

Новото BMW M3 (вътрешен код F80) представлява най-високият израз на технологията на BMW.

Резултат от дизайн, който съчетава каузата на "олекотения дизайн" или максимална рационализация на масите и производителността, седанът от Мюнхен се задвижва от мощния 3,0-литров редови 6-цилиндров компресор с двоен турбокомпресор и димно охлаждане с интеркулер въздух-вода с голям капацитет: всичко допринася за максимална ефективност и по-нисък разход на гориво в сравнение с предишния 4,0-литров V8 на E9x.

Малка корекция, която ще бъде приложена само към екстериора, като се има предвид, че двигателят представлява най-доброто в "баварското витло" в момента;

Нова задна оптика с OLED технология, докато Full / LED и LASER технология ще се използват отпред.

Това обаче може да не се повтори на BMW M4 (вътрешен код F82-F83), което би имало различен жизнен цикъл от седана Серия 3.

Вътре ще бъде новата система ConnectedDrive от поколение III, която ще дебютира в предстоящото BMW Серия 7 (G11), която включва нов интерфейс с модул Touch и иновативна система за разпознаване на движение. Водачът или пътникът отпред просто прави директен жест в областта между скоростния лост, волана и контролния дисплей.

3D сензор в покрива открива дали един или два пръста сочат или ако палецът и показалецът са преместени един към друг. Системата декодира различните движения - като почукване, завъртане на пръстите или движение на ръката, плъзгаща надясно - и изпълнява желаната команда. Въртеливо движение може да се използва, например, за промяна на силата на звука на радиото, повдигнат пръст за приемане на повикване или плъзгане за отказване.

Независимо дали се използва контролер iDrive или сензорен екран, BMW казва, че и двете системи отговарят на техните строги стандарти за сигурност и криптиране на данни по време на влизане.

Дебютът на BMW M3 LCI ще бъде през юли тази година според производствените карти, продажбата се очаква да бъде през септември 2015 г.

Популярна тема