BMW M4 Austin Yellow от AUTOCouture: елате на въртележката

BMW M4 Austin Yellow от AUTOCouture: елате на въртележката
BMW M4 Austin Yellow от AUTOCouture: елате на въртележката
Anonim

BMW M4 вече се е превърнало в мантра за европейски и неевропейски специалисти, а американската AUTOCouture не е изключение.

Най-добрата комбинация от Austin Yellow екстериорен нюанс с компоненти от въглеродни влакна, заимствани от линията M Performance на BMW, дават на това BMW M4 издръжливостта и класата, от които се нуждае един туристически автомобил.

Предният спойлер и долната част на M Performance багажника са само аеродинамични придатъци, към които се добавят новите M Performance бъбреци от въглеродни влакна, RKP задния екстрактор и GTS задното крило.

Но това не е всичко: цялата естетика на страната е обогатена от страничните прагове M Performance, които обхващат специфични 19-инчови джанти BBS CH-R в черен въглерод, в които можете да видите и новите боядисани спирачни апарати в Austin Yellow и цялата кола се спуска с помощта на пълен пружинен комплект H&R.

Черешката на тортата се дава от новите фарове, направени ad hoc от ONEighty NYC, които придават много по-дълбок поглед на божественото M4.

Цялата естетична обработка е затворена от компонентите на IND Design.

Какво ще кажете за разширението?

Всички M Performance компоненти от въглеродни влакна за групата на скоростния лост DCT, плюс вложки от карбон / алкантара за основата на скоростния лост и ръчната спирачка. Но скъпоценният камък е изработеният по поръчка на Autotecknic волан от въглеродни влакна и новите седалки тип EAS също от въглеродни влакна.

Какво ще кажете за механиката?

Неизбежното четворно тяло, доставено от Eisenmann, вече е гаранция, към която е добавен пълният комплект JB4. Мощността не е декларирана, но предполагаме, че е над 450 к.с.

Един поглед е новият капак на двигателя от въглеродни влакна и кожена каишка за теглене на колата в случай на основни неща извън пистите.

Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема