BMW M4 GTS и M2: официално потвърдено чрез моментна снимка “ откраднат”

Съдържание:

BMW M4 GTS и M2: официално потвърдено чрез моментна снимка “ откраднат”
BMW M4 GTS и M2: официално потвърдено чрез моментна снимка “ откраднат”
Anonim
BMW-M4-GTS-Leak-BMW-M2-F87-750x641
BMW-M4-GTS-Leak-BMW-M2-F87-750x641

Във времето на мобилните телефони, които имат най-малката и мощна камера, нищо не убягва. Звучи странно, че в обстановката на частни презентации пред журналисти и клиенти отделите по сигурността не са изпълнили задълженията си на 100% или може би са получили нареждания да не бъдат рестриктивни. Това, което знаем е, че BMW M4 GTS и BMW M2 ще съществуват.

Изображение, показващо значка за сервиз на BMW, разкрива, че къщата на Elica подготвя маркетинговите планове за M4 GTS и BMW M2.

Въпреки че датата на пускане на пазара все още не е разкрита, ние вярваме, че и двата модела ще се появят това лято, като M2 ще бъде представен на BMW M Festival 2015, а M4 на Peeble Beach Concours d'Elegance.

BMW M4 GTS

По-конкретно, естетиката на GTS няма да бъде толкова различна от тази на SafetyCar (включително задната пейка на крилото, бележка на редактора), но преди всичко това ще бъде пълен трансфер на технология с OLED система за осветление в отзад и ЛАЗЕР отпред. Под капака, двигателят S55 ще претърпи първия си технически ремонт (Technische Überholung на немски), който ще включва различно картографиране на блока за управление на двигателя и добавяне на система за впръскване на вода за високи натоварвания. Не е нов, тъй като е използван и при някои автомобили Subaru STi.

Дори в производствената версия, спортното сърце осигурява максимална мощност от 431 к.с. (317 kW) и осигурява максимален въртящ момент от 550 Nm в широк диапазон на оборотите. За да подчертаят това 360° поведение, инженерите на BMW M GmbH са оборудвали двигателя с иновативна система за впръскване на вода, която дава на двигателя значително увеличение на мощността.

Инжектирането на вода прави възможно повишаване на границите на производителността поради топлинни фактори. В допълнение към увеличаването на мощността и въртящия момент, иновативната система също така осигурява отлична ефективност за BMW M4 MotoGP Safety Car, с предимства по отношение на потреблението и емисиите на вредни газове при работа с пълно натоварване.

Говорим за това нашироко тук: BMW M4 GTS - дебют през август в Peeble Beach

BMW M2

M2 ще се задвижва от 3.0-литров N55 6-цилиндров двигател, който с технически ремонт (N55B30T0) ще може да доставя около 370-380 к.с. Който ще се разтоварва на земята с помощта на 6-степенна механична скоростна кутия или 7-степенна двоен съединител. Вдъхновението за E30 за M2 ще има своята конотация с варианта M2 CSL, където силните страни ще бъдат подчертани като много заоблените калници, отличителните елементи на гънки и дискретно задно крило, както и пълна аеродинамична ревизия.

„С автомобилите M се опитваме да постигнем правилната притискаща сила без аероприставки. Това е най-автентичният начин , каза Хойдонк.

Спестяването на тегло играе важна роля в бъдещата продуктова стратегия на автомобилите BMW и M. Настоящите автомобили Motorsport вече имат компоненти, изработени от CFRP (въглеродни влакна и пластмасови съединения), но в бъдеще ще има още по-екстремни използване в резултат на новата дизайнерска перспектива на олекотения дизайн.

Hooydonk добави „Трябваше да платя авторските права на Колин Чапман за мантрата „производителност чрез лекото тегло“, но това беше друг важен фактор за E30 и е приоритет и за нас. "

Говорим за това подробно тук: BMW M2 CSL - възможно и с препратки към M3 E30

Препоръчано: