Мисията невъзможна - Rogue Nation: BMW все още присъства

Мисията невъзможна - Rogue Nation: BMW все още присъства
Мисията невъзможна - Rogue Nation: BMW все още присъства
Anonim
АЗ. BMW
АЗ. BMW

BMW днес потвърди ролята си на изключителен световен автомобилен партньор в следващия епизод на легендарния екшън филм "Мисията невъзможна": "Мисията невъзможна - Нацията на измамниците", тръгващ по кината на 31 юли.

Това е вторият път, в който BMW „прие мисията“да предостави своята технологична подкрепа на филмовия екип, позволявайки им да доставят спиращи дъха сцени (благодарение на каскади), заснети по целия свят.

BMW преди това си партнира с Paramount за хита от 2011 г. „Мисията невъзможна – Ghost Protocol“.

От официалния трейлър на филма, пуснат по цял свят вчера, той дава на феновете първи вкус на екшъна с висок адреналин, в който са способни само Итън Хънт (Том Круз) и неговият екип на Невъзможната мисия (IMF). да осигури - между зрелищни сцени на шофиране, където новото BMW M3 е подложено на изпитание. Неговите възможности с висока производителност, които в петото поколение на M3 въплътиха духа на моторния спорт до основи, го превърнаха в перфектния спортен автомобил за изпълнение на последователности на шофиране с прецизност и висш пилотаж, които не са виждани досега.

Философията на подразделението Motorsport и динамичният дизайн не оставят никакво съмнение относно генезиса на M3 в моторните спортове, докато подразделението BMW Motorrad е предоставило своя острието с BMW S 1000 RR, ясно видимо в трейлъра на пуснатия филм вчера

Информационната телематична система BMW ConnectedDrive, която предлага уникален и интелигентен пакет за свързване между водача, превозното средство и околната среда, е винаги под ръка за екипа на IMF, който е пътувал по света. Тази изключително иновативна и разнообразна система също предлага по-голяма безопасност и комфорт при шофиране в реалния живот, с функции като камера за обратно виждане и системи за подпомагане на водача, които играят важна роля за активната безопасност.

„Радваме се, че отново сме част от една от най-вълнуващите глави на екшън филмите в историята на филма,“каза Иън Робъртсън, член на Управителния съвет на BMW AG, отговарящ за продажбите и маркетинга. BMW.

„Високо ниво на производителност и страхотна телематика като BMW ConnectedDrive правят нашите BMW модели перфектни автомобили за Итън Хънт и неговия екип, използвайки такива иновативни функции и авангардни технологии, за да сме сигурни, че добрите момчета винаги излизат победители от всеки капан."

BMW M3 съчетава ДНК на моторните спортове с ежедневна практичност в мощна и емоционално заредена концепция, много различна от всеки друг автомобил.

Препоръчано: