BMW Серия 3 Gran Turismo Luxury Lounge за японския пазар

BMW Серия 3 Gran Turismo Luxury Lounge за японския пазар
BMW Серия 3 Gran Turismo Luxury Lounge за японския пазар
Anonim
BMW Серия 3 GT Luxury Edition
BMW Серия 3 GT Luxury Edition

С ограничено издание на модела на BMW Серия 3 Gran Turismo, BMW Япония се цели в клиенти, които искат да се насладят на лукс на високо ниво и не искат да се откажат от пространството, предлагано от големите флагмани, но в размери нито SUV, нито флагман.

BMW Серия 3 Gran Turismo Luxury Lounge ще се предлага в Япония от 1 април и е ограничен до 140 копия.

Специалната серия 3 GT се предлага само в алпийско бяло и имперско синьо с интериор от кожа Dakota или Veneto Beige и вътрешна тапицерия от ценни дървета от бриар орех с инкрустации или хромирани ивици в бяла перла.

Всички 140 автомобила са базирани на BMW 320i GT с осемстепенна автоматична трансмисия - клиентите нямат друг избор.

Четирицилиндровият бензинов двигател в момента доставя 135 kW / 184 к.с. при 5000 об/мин и осигурява максимален въртящ момент от 270 Nm от 1250 об/мин. В тази конфигурация новото BMW 320i Gran Turismo, оборудвано с шестстепенна механична скоростна кутия, ускорява от 0 до 100 км/ч само за 7,9 секунди. Разходът на гориво е скромен. Ниският разход в тестовия цикъл на ЕС е само 6,2 литра на 100 километра, а съответните емисии на CO2 са 145 грама на километър; в комбинация с осемстепенната автоматична скоростна кутия тези стойности дори са оптимизирани: разходът на гориво пада до само 6,4 литра, стойността на CO2 е 149 грама на километър.

От противоречивия стил, който се стреми да съчетае предимствата на седан, с гъвкавостта на Touring, четири врати с прозорци без рамки (като че ли е купе), линия на покрива, която се спуска леко към задната част и голяма електрическа задна врата, която се отваря и затваря автоматично, ясно отличават BMW Серия 3 Gran Turismo като BMW.

Активният заден спойлер, първият sui generis в автомобил BMW, осигурява естетическа лекота, като същевременно намалява повдигането при шофиране с висока скорост. В сравнение с BMW Серия 3 Туринг, новото BMW Серия 3 Гран Туризмо е по-голямо с 200 милиметра дължина и 110 милиметра междуосие.

В допълнение, новият вариант получава увеличение на височината с цели 81 милиметра спрямо варианта седан.

Автомобилът е базиран на бордовата платформа на BMW Серия 3 L, вариант с дълга база на Серия 3, който е предназначен само за китайския пазар.

С дължина от 4824 милиметра и ширина от 1828 милиметра, новото BMW Серия 3 Gran Turismo ясно превъзхожда седана и модела Touring. Същото важи и за междуосието от 2920 мм.

Този щедър размер позволява на пътниците удобно пространство и максимална свобода на движение на всички седалки. Пътниците както на предните, така и на задните седалки се възползват от 59 мм повдигната позиция на седене, която предлага отлична гледка и значително улеснява влизането и излизането от колата. В същото време BMW Серия 3 Гран Туризмо предлага повече място за главата. Увеличението на свободата на движение е особено забележимо в зоната за пътници отзад, където BMW Серия 3 Гран Туризмо предлага цели 70 милиметра повече място за краката (в сравнение с модела седан и туризъм). Пространството за пътниците расте, но също така и за багажа, където товарното отделение предлага обем от 520 литра, следователно с 25 литра повече от BMW Серия 3 Туринг. Голямата товарна площ и височината на отваряне на задния капак улесняват достъпа. Практичното стандартно оборудване като сгъваема в съотношение 40:20:40 облегалка на задната седалка и сгъваемите облегалки за глава, както и регулируемите по наклон облегалки на предните седалки (карго функция) или рафта от две части подчертават високата функционалност на BMW Серия 3. Gran Turismo. Големият и многофункционален багажник ви позволява да управлявате наличното пространство по практичен начин; функционални решения, като отворите за фиксиране на багажа, многофункционалните куки и отделението за съхранение под багажния под, повишават комфорта при използване.

Допълнителните функции на версията Luxury Lounge включват, в сравнение със стандартното оборудване Luxury, професионална навигационна система, отопляеми седалки, Head-Up дисплей, камера за съраунд изглед, асистент за паркиране, Hi-Fi аудио система и Driving Пакет Асистент.

Образ
Образ
BMW Серия 3 Гран Туризмо
BMW Серия 3 Гран Туризмо
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: