BMW Group DesignworksUSA става Designworks

Съдържание:

BMW Group DesignworksUSA става Designworks
BMW Group DesignworksUSA става Designworks
Anonim
BMWDesignworks
BMWDesignworks

В отговор на мащабни промени в бизнес средата на дъщерното дружество на BMW Group DesignworksUSA, то ще промени името си на Designworks и ще стартира нов корпоративен уебсайт, за да представи актуализирана корпоративна идентичност.

От 8 април BMW Group DesignworksUSA ще промени името си на Designworks, отразявайки растежа на дизайнерските консултанти като лидер в творческото консултиране и подчертавайки неговите все по-разнообразни бизнес отношения в и извън Group BMW.

В съответствие с приемането на ново име, студиото ще стартира нов уебсайт, който също ще разкрие новото оформление на Studios.

От 1995 г. Designworks е неразделна част от BMW Group Design.

В продължение на десетилетия той предоставя своите творчески услуги, вдъхновявайки културата на иновациите в BMW Group и насърчавайки креативното мислене, бизнес растежа и промяната за компании по целия свят. От основната си компетентност и воден от предизвикателствата на своите бизнес клиенти, Designworks разработи пълна гама от услуги във връзка с електрическия дизайн, похвали се с умения като творческо консултиране и устойчивост, стратегия и проучване, дизайн на потребителски интерфейс и брандиране.

Въпреки че консултантската фирма създава и предлага услуги, които са се развили с течение на времето, нейният основен бизнес и сила остават силно вкоренени в креативността, междуиндустриалните иновации до голяма степен се подхранват от връзката й с Group BMW.

Днес е времето за Designworks да съгласува вътрешния си напредък с външния си вид и да се представи с ново име, нов корпоративен уебсайт и актуализирана корпоративна идентичност. С тези мерки фирмата подкрепя ролята си на глобален катализатор за напредък и лидерство.

Разпространете културата на иновациите на BMW Group

Designworks има активи за изграждане за бъдещето.

Имайки бизнес, започнал от 1970 г. като дизайнерско студио със седалище в Малибу, днес Creative Consulting е екип, разположен на три места по света с местни и глобални перспективи, способни да оформят различни феномени и да интерпретират следващия език в дизайн. Клиенти по целия свят - от стартиращи фирми до компании от Fortune 500 - търсят съвет, за да погледнат в бъдещето.

Мисията на творческото студио е да впрегне силата на културата на иновации и авангарден дизайн на BMW Group за постигане на целите на външни клиенти.

В същото време Designworks носи външни перспективи и нови импулси към BMW Group чрез знанията и опита, натрупан от възлагането на задачи на междубраншови клиенти.

С широко разпространено и креативно дизайнерско портфолио и фокус върху мобилността, цифровият живот на потребителите е тясно свързан, по този начин Designworks се смесва и помага на клиентите да впрегнат движещите сили на иновациите.

Една оферта за услуга

Клиентската база на Designworks винаги е била многостранна. Днес е още по-разнообразно, както и клиентските отдели, които ще се обърнат към студиото. Наред с управлението на продуктите и дизайна, клиентите на designworks участват в отделите за стратегия, управление на иновации, развитие, маркетинг и ръководят всички събития, където са необходими импулси за иновации.

За да научите повече, посетете новия уебсайт: www.bmwgroupdesignworks.com

Препоръчано: