MINI all’ Auto Shanghai 2015

Съдържание:

MINI all’ Auto Shanghai 2015
MINI all’ Auto Shanghai 2015
Anonim
Mini Countryman Cooper S Park Lane
Mini Countryman Cooper S Park Lane

Има нов живот в марката MINI, с новия флагман MINI John Cooper Work, представляващ правилната комбинация от спортност и здравина на най-новото поколение автомобили MINI, с най-мощния двигател, монтиран някога в един. серийни производствени модели на марката.

Междувременно MINI Countryman въплъщава особено отличителна форма на идеята на MINI: четири врати, голяма задна врата, повдигната позиция на седене, гъвкав интериор и опционалната система за задвижване на четирите колела MINI ALL4, която поема ролята на флагман в моделната гама на англо-германската марка

Това е китайската предпремиера на автомобилното изложение в Шанхай 2015, в MINI Countryman Park Lane, лимитираният модел показва отличителни дизайнерски характеристики и ексклузивно оборудване, които ясно отразяват концепцията за модулно пространство на MINI Countryman и способността за справяне с всякакви терени. С тези две китайски премиери MINI подчертава голямото значение на международното индустриално изложение в Шанхай.

Най-голямото автомобилно изложение в Китай винаги е било Auto Shanghai повече от 30 години.

Провежда се редуващо се с Auto China в Пекин и привлече повече от 800 000 посетители през 2013 г. Седалището на 16-ия Auto Shanghai е новият Китайски конгресен експо и изложбен комплекс.

Тук площ от около 400 000 квадратни метра е на разположение на изложители от цял свят, за да представят нови модели, технологични иновации, аксесоари и услуги за посетителите от 22 до 29 април 2015 г.

Технологии на пътя: новото MINI John Cooper Works

Новото поколение на оригиналното MINI е представено на китайския автомобилен пазар в два варианта на каросерията: новото MINI с 3 врати и новото MINI с 5 врати.

Най-мощният и здрав модел в историята на марката пристига на азиатския пазар с новото MINI с 3 врати. Новото MINI John Cooper Works се задвижва от 2,0-литров 4-цилиндров двигател с технология MINI TwinPower Turbo, способен да достави 170 kW / 231 к.с. С увеличена мощност от 15 kW / 20 к.с. в сравнение със своя предшественик, той осигурява очарователна теглителна сила и по-добро потегляне от място.

На китайския автомобилен пазар новото MINI John Cooper Works е оборудвано стандартно с 6-степенна автоматична спортна скоростна кутия Steptronic.

Ускорява за 6,1 секунди от 0 до 100 км/ч и е в състояние да постигне среден разход на гориво в ЕС тестов цикъл от 6,3 литра на 100 километра и стойност на CO2 от 149 грама на километър. Опитът с модел на John Cooper Works се корени в автомобилните състезания по света, където развитието на технологиите за окачване, каросерия и тапицерия произлиза тясно от този автомобилен свят.

Спортно окачване, комбинирано със спортна спирачна система Brembo, ексклузивните 17-инчови алуминиеви джанти John Cooper Works, аеродинамичният комплект John Cooper Works.големите въздухозаборници и интериор - в зависимост от модела - в чист спортен стил, са комбинирани с чисто новия 4-цилиндров двигател, който е в състояние да създаде идеално хармонизиран цялостен пакет за екстремно удоволствие от шофирането на пътя.

Гъвкав и безпогрешен:. MINI Countryman Park Lane

Със своята отличителна забавна позиция при шофиране и безпогрешна индивидуалност, MINI Countryman осигурява характерното MINI усещане с гъвкавост от превъзходен клас, не на последно място специално разработената ALL4 система за задвижване на всички колела за MINI.

MINI Countryman Park Lane демонстрира тези качества отвсякъде, с особено елегантна нотка. Ексклузивният дизайн и характеристики на модела с лимитирана серия включват покритие на каросерията в Earl Grey металик, с контрастен цвят „червен дъб“за покрива и капаците на външните огледала, 18 ″ алуминиеви джанти, проектирани Turbo Fan Dark Grey и MINI ALL4 външен визуален пакет.

Освен това има емблеми на страничните прозорци и на арматурното табло, които носят надписа "Park Lane", както и праговете на вратите, както и вътрешните повърхности в Cross Stripe Grey, които са проектирани ексклузивно за MINI Countryman Park Lane. MINI Countryman Park Lane се предлага в два варианта на двигателя на китайския пазар: 1.5 трицилиндров 100 kW / 136 к.с. (MINI Cooper Countryman Park Lane) и MINI Cooper S Countryman Park Lane, всеки от които може да бъде оборудван - като опция - със задвижване на четирите колела MINI ALL4

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Auto Trophy 2016 - MINI F55 - MINI F56
Auto Trophy 2016 - MINI F55 - MINI F56
МИНИ 5 врати
МИНИ 5 врати

Препоръчано: