BMW Серия 7 G11: ето го новият цифров дисплей

Съдържание:

BMW Серия 7 G11: ето го новият цифров дисплей
BMW Серия 7 G11: ето го новият цифров дисплей
Anonim
BMW Серия 7 G11 Интериори
BMW Серия 7 G11 Интериори

Изцяло новото BMW Серия 7 (вътрешен код G11) е все по-малко мистерия и докато дните минават преди официалния му дебют, BMW не е съвестно да позволи на папараците по света да го снимат. Тази последна снимка изобразява новото арматурно табло в неговата цялост, което се състои от един електронен дисплей с ad hoc рамки, които симулират контурите на вътрешните инструменти. Освен това можете да видите новия дизайн на волана и новия системен интерфейс ConnectedDrive.

Особено впечатляващи са големите хромирани елементи на колоните на волана с многофункционални бутони и новия дисплей, който обхваща мултифункционалния скоростомер и относителния оборотомер.

Очевидно голяма част от инструмента за скоростомер е изцяло цифров, но някои области като скоростната скала и оборотомера изглеждат проектирани като класически кръгъл аналогов инструмент.

Ясно е, че дигитално направените части на скоростомера ще се променят според избрания режим на шофиране. Предполагаме, че снимката, която виждаме тук, показва информация, свързана със спортен режим.

BMW Серия 7 G11 ще бъде концентрат от електроника: от клавишната команда като технологията BMW i8 (която ви позволява да управлявате различни функции от разстояние), до новия и преработен iDrive със сензорно управление, до огромния размер на системите за подпомагане на шофирането, безжично зареждане на смартфони вътре в автомобила, навигация, базирана на жестовете на новата система ConnectedDrive, синергия между информацията, показвана за пътника и водача, самостоятелно паркиране чрез радиоуправление, светлини лазер и B&W аудио системи.

Бензинови двигатели

Новото BMW Серия 7 G11 и G12 ще използва бензинови двигатели с три различни конфигурации на цилиндъра: четири, шест и V8.

Базовият бензинов двигател, който ще се продава с емблемата 730i, ще произвежда 265 конски сили от новия 2,0-литров четирицилиндров (код B48B20O0).

Следващият бензинов модел е 740i, задвижван от нов 3,0-литров шестцилиндров двигател (B58B30M0) с мощност 335 к.с.

Мощният V8 Twin-Turbo е същият агрегат (N63B44O2) като този, използван в текущото поколение 750i и 750Li. Мощността трябва да се установи на 466hp.

Първичното семе остава BMW 760Li и неговия 6,6-литров V12 двигател (N74B66U1), който задвижва Rolls-Royce Ghost и Wraith. Консумацията ще бъде оптимизирана, а мощността ще достигне 610 к.с.

Дизел

Дизеловата гама ще бъде разделена на три или четири предложения, в зависимост от пазарите (725d, 730d, 740d и 750d), които ще покриват диапазон на мощност от 258 до 381 к.с. Дизелите от базовото ниво ще бъдат най-ефективните двигатели досега, благодарение на ниските си нива на CO2.

Plug-in хибриди

Два plug-in хибрида, моделът BMW 730e и BMW 740e, са планирани за производство.

Първият свързва електрическото отделение с четирицилиндров двигател (730e), докато вторият с по-мощен шестцилиндров (740e).

Твърди се, че 730e може да произведе 280 конски сили със среден разход от 2 литра на 100 км. (EUDC цикъл)

И двете хибридни версии могат да се движат в чисто електрически режим до скорост от 120 км/ч с максимален пробег от 60 километра, който може да се увеличи до 100 км в по-мощната хибридна версия.

Изцяло новата 9-степенна трансмисия ZF също се очаква да направи своя дебют.

Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: