BMW M4 DTM: всички цветове са потвърдени за сезон 2015

Съдържание:

BMW M4 DTM: всички цветове са потвърдени за сезон 2015
BMW M4 DTM: всички цветове са потвърдени за сезон 2015
Anonim
BMW M4 DTM
BMW M4 DTM

На Media Day DTM в “Motorsport Arena Oschersleben” (DE), BMW Motorsport представи другите две неиздавани ливреи в своята гама от осем BMW M4 DTM за сезон 2015.

Антонио Феликс да Коста (PT) от BMW Team Schnitzer позира за снимки в своето13 Red Bull BMW M4 DTM за първи път миналия понеделник. Това беше колата, която направи своя дебют в DTM шампионата миналата година. Проектът за тази година от пилота новобранец в DTM Том Бломквист (Великобритания) е потвърден: Пилотът на BMW Team RBM ще се състезава в номер 31 BMW M4 DTM през 2015 г.

И двамата пилоти очевидно бяха доволни да участват в събитието със своите състезателни автомобили през следващите девет седмици или 18 състезания, ако искате.„Не беше лесно да бъдеш търпелив“, каза Блумквист след представянето на колата му. „Разбира се, че искате ливрея, която е грандиозна и вдъхва респект от опонентите на пистата само като я погледнете. Абсолютно съм убеден, че моето BMW M4 DTM може да го направи безопасно. Всичко върви добре и най-накрая да си тук, за да караш колата, в нейния окончателен дизайн по време на тестовете в Oschersleben тази седмица, е абсолютно изживяване.”

Феликс да Коста каза: „Добре известен съм с това, че карам много състезателни коли с ливрея на Red Bull – но моето Red Bull BMW M4 DTM за сезон 2015 е наистина красота. Разбира се, свежият дизайн не е достатъчен, за да гарантира успех на пистата. Но когато представянето на автомобила също е правилно, както в нашия случай, това е фантастична комбинация. Наслаждавам се на всяка обиколка зад волана на тази кола."

В три дни тестове в Oschersleben от вторник до четвъртък, Феликс да Коста, Блумквист и техните шестима колеги пилоти на BMW имат последен шанс да работят върху настройката на своите BMW M4 DTM и да се уверят, че са готов за първите две състезания от сезона на DTM, които ще се проведат на 2/3 май 2015 г.

Преглед на гамата BMW Motorsport:

1 Марко Витман (DE), BMW Team RMG, Ice-Watch BMW M4 DTM

7 Бруно Шпенглер (Калифорния), BMW Team Mtek, BMW Bank M4 DTM

13 Антонио Феликс да Коста (PT), BMW Team Schnitzer, Red Bull BMW M4 DTM

16 Тимо Глок (DE), BMW Team Mtek, DEUTSCHE POST BMW M4 DTM

18 Аугусто Фарфус (BR), BMW Team RBM, Shell BMW M4 DTM

31 Том Блумквист (Великобритания), BMW Team RBM, BMW M4 DTM

36 Максим Мартин (BE), BMW Team RMG, DTM SAMSUNG BMW M4

77 Мартин Томчик (DE), BMW Team Schnitzer, BMW M Performance Parts M4 DTM

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: