BMW Motorrad разширява Custom гамата за R Nine T

BMW Motorrad разширява Custom гамата за R Nine T
BMW Motorrad разширява Custom гамата за R Nine T
Anonim
BMW R Nine T
BMW R Nine T

От пускането си на пазара миналата година, BMW R Nine T предизвика голямо вълнение у феновете на двуколесните автомобили и голите пуристи, благодарение на силната привлекателност на боксерен двигател и езика на мотоциклетния дизайн от различни епохи, свързан с иновативна технология, класически стил и модулна концепция за персонализиране. Водачът може да избира от широка гама аксесоари на BMW Motorrad, за да персонализира мотоциклета и да създаде свой собствен R Nine T.

BMW Motorrad разширява гамата си със специален алуминиев резервоар, предлаган в две версии: ръчно четкан, полиран боядисан и с видими или полирани заварки.

И двата алуминиеви резервоара, идентични с производствения резервоар за гориво по форма, обем и тегло, имат за задача да подсилят неокласическото визуално въздействие на модела R Nine T и да осигурят уникален дизайн, даващ усещане за високо качество и персонализирания характер, който му подхожда. Полираната повърхност е ръчно изработена, като по този начин превръща всеки резервоар за гориво в уникален предмет. Въпреки цялата вложена майсторска изработка, цялостната изработка на резервоара за гориво очевидно отговаря на високите стандарти за качество на BMW Motorrad.

Цените (включително 19% ДДС в Германия) са 1695 € (с видим заваръчен шев) и 1795 € (с гладък заваръчен шев). Резервоарите за гориво трябва да се монтират изключително от партньори на BMW Motorrad. Подобно на производствения резервоар за гориво, и двата алуминиеви резервоара са одобрени в целия свят и ще бъдат налични от май.

Образ
Образ

Препоръчано: