BMW: спонсори l’ International Open 2015

BMW: спонсори l’ International Open 2015
BMW: спонсори l’ International Open 2015
Anonim
BMW OPEN Golf
BMW OPEN Golf

Две години след великолепната 25-та годишнина на BMW International Open, престижното европейско събитие се завръща в Мюнхен. От 23 до 28 юни 2015 г. Golfclub München Eichenried ще бъде домакин на турнира, който постави началото на ангажимента на BMW към професионалния голф през 1989 г.

При организирането на 27-ия BMW International Open, организаторът отново ще бъде BMW, който ще представи на игрище от световна класа в ексклузивна атмосфера страхотните голф турнири на BMW, станали толкова популярни сред играчите и зрители по целия свят.

"През юни BMW International Open се завръща в Мюнхен - обратно в централата на BMW и града, който първи беше домакин на турнира преди повече от четвърт век," каза Стефани. Вурст, маркетинг мениджър на BMW в Германия, по време на пресконференцията в BMW Flagship Showroom на Lenbachplatz в Мюнхен.

„Нито едно друго събитие от европейското турне не се е провеждало под същото име от толкова дълго време. Тази година очите на голф света отново ще бъдат насочени към Мюнхен. С терен от висок клас и разнообразна съпътстваща програма ще има нови емоции за зрителите и събитието ще обогати немския спортен календар с отлично събитие. Особено съм доволен, че ще можем да представим новото BMW Серия 7, като BMW Hole-in-One Award, дори преди неговото лансиране. Което обещава да бъде друга силна страна."

Директорът на турнира Марко Кауслер успя да обяви редица големи имена на пресконференцията, на първо място двукратния основен победител Мартин Каймер - в момента единственият германец, спечелил BMW International Open - номер три от свят Хенрик Стенсън (Швеция) и четирикратният победител в PGA TOUR Камило Вилегас. Колумбиецът, чиято първа победа в PGA TOUR беше BMW Championship през 2008 г., е много рядък в Европа.

BMW International Open започва през уикенда на 20 и 21 юни с промоцията „Golf in the Park“. В сътрудничество с Баварската федерация по голф в Мюнхенския олимпийски парк ще се предлагат набор от голф дейности за всички възрасти и способности. След това в 17:00 часа във вторник, 23 юни, ще има тържественото откриване на Event Exhibition в GC München Eichenried, където шест от най-добрите звезди на турнира ще участват в забавно състезание. Подробности за тези две събития ще бъдат публикувани по-близо до датата.

Едно нещо вече е сигурно: тази година BMW International Open отново ще бъде „Воден от страст“и със страхотно „Удоволствие от шофирането“. Тази година Mobility Partner на BMW International Open е системата за споделяне на автомобили „Now Drive“. През седмицата на турнира клиентите вече могат да паркират в турнирните паркоместа без допълнително заплащане – на специално запазени паркоместа. BMW ще донесе разнообразен автомобилен парк в турнира, включващ най-новото от автомобилната гама на BMW, както и някои специални изненади. BMW i Driving Experience кани всички посетители да изпитат мобилността на бъдещето, като седнат зад волана на BMW i3 или BMW i8 близо до мястото на турнира. Тази година клиентите на BMW отново ще могат да се насладят на специална услуга: ексклузивен достъп до трибуната за клиенти на BMW на девети грийн и безплатна напитка в BMW Lounge на същото място, срещу представяне на BMW ключ, регистрационен талон, или BMW карта

2015 BMW International Open продължава да се подкрепя от ключови партньори Rolex и Emirates, които разшириха своя дългосрочен ангажимент към турнира. Marriott Rewards, програмата за лоялност, управлявана от Marriott, ги обединява за първи път като основен партньор. Süddeutsche Zeitung остава верен на турнира като негов основен медиен партньор, както и Antenne Bayern, Konica Minolta и бизнес партньорът Hugo Boss.

Препоръчано: