BMW-Mini Life360: пълен дебют на платформите ConnectedDrive и Mini Connected

BMW-Mini Life360: пълен дебют на платформите ConnectedDrive и Mini Connected
BMW-Mini Life360: пълен дебют на платформите ConnectedDrive и Mini Connected
Anonim
BMW-Mini Life360
BMW-Mini Life360

BMW и MINI интегрират приложението Life360 в своите автомобили по целия свят. Около 50 милиона семейства по света вече използват Life360, за да поддържат връзка с приятелите и семейството си.

Независимо дали планирате вечеря заедно, срещате се с шофьори в колата или искате да сте сигурни, че децата или бабите и дядовците са пристигнали безопасно у дома, приложението Life360 позволява на семействата и приятелите лесно да комуникират помежду си по бърз начин и с висока скорост.

След като регистрират нов частен клуб, потребителите могат да споделят местоположението си и да провеждат телефонни разговори или да чатят онлайн. Те също могат да изберат да деактивират функцията за споделяне на местоположение.

Също така е възможно да се създават различни групи, дори ако те са членове на различни среди, като близко и разширено семейство, за да се ограничат данните, които да се показват на трети страни.

Интегрирането на Life360 в системите BMW ConnectedDrive и MINI Connected позволява на навигационната система на автомобила да насочва водача към текущото местоположение на член на кръга директно чрез приложението. Телефонните разговори с членовете на групата могат да се провеждат и директно от приложението през аудиосистемата на автомобила. Всичко, от което се нуждаете, е жива Bluetooth връзка между телефона и колата.

Приложението Life360 е сертифицирано за използване в автомобили BMW и MINI с Apple iPhone и може да бъде изтеглено безплатно от Apple App Store.

BMW ConnectedDrive и MINI Connected: Добре интегрирани приложения за смартфон за широк набор от услуги и функции.

Интегрирането на приложения за смартфони в леки автомобили BMW и MINI позволява на BMW ConnectedDrive и MINI Connected да предлагат на потребителите постоянно и бързо нарастваща гама от услуги и функции. Автомобилните приложения с интерфейс (A4A), разработени от BMW, позволяват на автомобили BMW и MINI безпроблемно да интегрират приложения за смартфони от доставчици на трети страни в своите автомобили. Тези приложения не просто се показват на дисплея на автомобила, но тяхната функционалност е интегрирана в автомобила с максимална използваемост и логика на управление, която е възможно най-редовна. Тези приложения са сертифицирани от BMW и отговарят на същите изисквания по отношение на безопасност и лекота на използване като всяка друга функция на автомобила, която се управлява от контролера BMW iDrive или MINI контролера и се показва на контролния дисплей или BMW MINI Centro Instrument.

n-tv(Apple iOS) - Новинарският канал n-tv е един от основните носители на информация в немските медии .

Доклади от света на политиката, икономиката, спорта и технологиите се допълват от футболен тикер, бюлетин за времето на Формула 1. Последните финансови новини са призната фокусна точка на репортажите на n-tv. Редакторите на n-tv предлагат специална компактна новинарска услуга чрез приложението за смартфон (достъпно безплатно в Apple App Store), под формата на аудио файлове. Новините се четат от професионален четец на новини и предоставят обобщение на най-важните развития във всеки един момент.

Spotify (Apple iOS)- Музикална услуга. Една от най-популярните в света услуги за стрийминг на музика за смартфони, таблети, компютри и системи за домашно забавление, Spotify има повече от 50 милиона потребители и над 12,5 милиона плащащи абонати в 58 държави.

Deezer (Apple iOS)- Музикална услуга. Това всеобхватно музикално изживяване е достъпно в 182 страни и предлага предходен каталог от над 30 милиона песни, които могат да се възпроизвеждат на мобилни устройства като смартфони, лаптопи и таблети, както и на домашни аудио системи, интегрирани устройства в автомобила и компютри. .

Napster / Rhapsody (Apple iOS) -. Музикалната услуга

Napster предлага достъп до 25 милиона песни от всички жанрове - включително рок, поп и соул - както и класическа музика, джаз и хиляди аудио книги. Музикалните експерти на Napster съставят плейлисти и песни от конкретни изпълнители и помагат на потребителите да открият нови произведения. Сесии на живо, ексклузивни интервюта и устно съдържание също са част от портфолиото на Napster. Достъпът (чрез BMW ConnectedDrive и MINI Connected) е чрез Napster в компанията-майка Европа и Napster в Rhapsody в САЩ.

Amazon Music (по-рано Amazon Cloud Player, Apple iOS)

Музикалната услуга на Amazon Music позволява достъп до 27 милиона песни, които могат да бъдат изтеглени на смартфон или стриймвани. Много песни имат функция AutoRip, чрез която песента е достъпна за мобилни устройства в MP3 форма, дори ако е закупена в различен формат.

TuneIn Radio Free / TuneIn Radio Pro (Apple iOS) - Интернет радио.

Над 50 милиона слушатели се включват в TuneIn всеки месец. Това им дава достъп до 100 000 FM, HD и интернет радиостанции и два милиона програми по заявка от всички континенти. BMW ConnectedDrive и MINI Connected поддържат както безплатната, така и безрекламната Pro опция.

Audible (Apple iOS)

Аудио книги и друго аудио съдържание Най-големият доставчик и производител на устно цифрово съдържание в света предлага повече от 130 000 аудио програми. BMW ConnectedDrive и MINI Connected позволяват на клиентите да имат достъп до своите Audible библиотеки чрез системата за управление iDrive и MINI Controller.

myKIDIO (само за Apple iOS, BMW) -. Развлечения в колата за деца

Това приложение създава подходящо за възрастта съдържание, като телевизионни сериали, филми, аудио книги и аудио игри, за да направи дългите пътувания много по-забавни за децата, пътуващи с кола. Това приложение изисква както iPhone, така и iPad, който показва съдържанието в задната част на автомобила. След това има монитор за пътуване BMW Cockpit KIDS, който показва най-новата информация за пътуването, включително скоростта на автомобила и оставащото време за пътуване. Съдържанието, което се показва на iPad, може лесно да се контролира от родителите чрез операционната система iDrive.

Glympse (Apple iOS) -. Базирана на GPS информация за местоположение

Това приложение ви позволява да информирате други потребители за вашето местоположение за определен период от време. Периодът е от няколко минути до няколко часа. Това е практичен начин например да уведомите хората за очаквания час на пристигане, без да се налага да се обаждате предварително.

M Laptimer (само за Apple iOS, BMW) -. Инструмент за анализ на шофиране

Това приложение е разработено от M GmbH за амбициозни шофьори на BMW. Телеметричните данни се изпращат директно от сензорите на автомобила към свързания Apple iPhone – функция, която ясно отличава това приложение от други подобни инструменти. Приложението записва данни от M Laptimer, включително ускорение, точки на спиране, времена на обиколка и g-сила, и също така предлага функция за сравнение, която позволява на водачите да измерват своите статистики спрямо други водачи. Виртуалните обиколки могат да се играят в анимирана форма за целите на сравнението и да се споделят по имейл, Twitter или Facebook.

Приложение GoPro (Apple iOS) -. Дистанционно управление на камерата

Камерите GoPro са компактни, здрави, лесни за използване, много малки и удобни за използване. Всичко това ги прави идеални за запис на грандиозни спортни и развлекателни дейности под формата на снимки или видео. На писта, например, камерите могат да бъдат фиксирани отвътре или отвън на колата, за да осигурят перфектен запис на горещи обиколки. Приложението GoPro за iPhone, достъпно безплатно в Apple App Store, позволява интуитивно дистанционно управление на камерата GoPro през смартфон. Например, могат да бъдат избрани опции като видео, режим на запис или серия от снимки.

Приложение BMW Connected (Apple iOS / Android от Google)- Това безплатно приложение ви позволява да имате достъп до Twitter, да свързвате радиостанции от цял свят чрез уеб радио и да ви отведе до крайната ви дестинация, след като сте паркирали приветственият автомобил на неговата функция Last Mile. Приложението може също да ви насочи към вашето място за паркиране при поискване. Други интегрирани функции включват календар, местно Wiki (за полезна информация от вашия район) и новини чрез най-новата RSS емисия. Приложението BMW Connected разкрива и най-новата гама от сертифицирани приложения за смартфони.

Приложение MINI Connected (Apple iOS / Android от Google)- Това безплатно приложение демонстрира безкрайната способност на информационно-развлекателната система на MINI да се актуализира към всичко, което бъдещето може да донесе. Приложенията на трети страни, разработени специално за използване в MINI, позволяват непрекъснато разширяване на набора от функции, предназначени да направят шофирането по-безопасно, по-удобно и по-вълнуващо. Могат да се добавят и услуги, обхванати от приложението MINI Connected, включително уеб радио и RSS новинарски услуги, използване на Twitter и Foursquare, както и функция за онлайн търсене и ексклузивни за MINI функции като Excitement Drive, Mission Control, Dynamic Music и MINIMALISM

MINI Connected Mate XL Journey (Apple iOS / Android от Google)- MINI предлага ново ниво на свързаност в автомобила с MINI Connected XL Journey Mate с персонален асистент за мобилност. Това приложение прави ценни шофьорски услуги, предоставени на шофьорите дори преди да напуснат. Когато водачът избере дестинация на своя смартфон, Journey Mate изпраща информация за текущата пътна обстановка. Операции като телефонни обаждания и друга пътна информация също могат да бъдат задържани. Връзка със смартфон позволява данните да бъдат прехвърлени към машината. MINI Connected Mate XL Journey предлага предложения за паркиране и предварително предупреждение за предстоящи бензиностанции, следи времето за пътуване и прогнозите за времето за вашата дестинация. Междувременно неговата услуга Traffic Radar показва актуален преглед на ситуацията на пътя. Цялата информация и препоръки – актуализирани, чувствителни към контекста и интелигентно филтрирани – ще се показват заедно с нормалните инструкции за навигация, когато интегрираният 8,8-инчов екран е в режим на разделен екран. В края на пътуването Mate Journey ви води до вашата дестинация с функцията си за навигация Last Mile, независимо дали потребителят все още шофира или върви. А функцията Car Finder означава, че винаги ще можете да намерите колата си отново.

Някои приложения са налични само за определени пазари. Приложението QQ Music (музикална услуга) за iPhone на Apple например се предлага само в Китай, а приложението Pandora (музикална услуга) се предлага само в Съединените щати.

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: