BMW M-Cruise Bike: мотоциклетът, който всеки ентусиаст на моторните спортове трябва да има

BMW M-Cruise Bike: мотоциклетът, който всеки ентусиаст на моторните спортове трябва да има
BMW M-Cruise Bike: мотоциклетът, който всеки ентусиаст на моторните спортове трябва да има
Anonim
BMW M-Cruise Bike (2)
BMW M-Cruise Bike (2)

BMW разширява колекцията си от велосипеди през пролетта на 2015 г. с представянето на „цветна“почит към автомобилите BMW M: BMW M-Cruise Bike, специална лимитирана серия с характерния за BMW M цвят Metallic Austin Yellow GmbH, беше адаптиран за това издание, което беше ограничено до 500 копия. Всеки модел с лимитирана серия идва със специална плочка и сертификат.

BMW Cruise M-Bike се откроява със своя модерен дизайн и конструктивни елементи от леки сплави. Оптически акцент е т. нар. “Bullneck” на горната тръба в предната рамка, която е заимствана от дизайна на мотоциклета и наподобява резервоара на последния. Компонентите на рамката му са хидроформовани и са изработени от алуминий и карбон, което прави BMW M-Cruise лек и стабилен. Въпреки ниското си тегло, рамката е много твърда, осигурявайки максимално предаване на мощност с възможно най-малко усилие. Ергономичното кормило с нов дизайн, индивидуално регулируемо, позволява удобно каране, докато хидравличните дискови спирачки Shimano гарантират безопасно спиране.

Колекция за всяка нужда.

В продължение на повече от 60 години BMW е доказала своята експертиза в разработването на модерни, висококачествени велосипеди. Настоящата колекция е синоним на гъвкавост и качество. За деца и тийнейджъри се предлагат два модела: BMW Kids Bike и BMW Cruise Bike Junior. За любителите на трудни терени BMW All Mountain Bike е идеалният спътник. За градски обиколки BMW Cruise Bike със своята симбиотична комбинация от динамика и функционалност определено има своите предимства. Спортна алтернатива е BMW Trekking Bike с динамо в главината, здрав багажник и вградена велосипедна помпа. В допълнение към различните модели велосипеди, колекцията на BMW е обогатена и с аксесоари като каски, бутилки за вода, ключалки за велосипеди или практична раница за мотоциклети.

BMW M-Cruise Bike Limited Edition се предлага при избрани дилъри на BMW. Другите модели от колекцията велосипеди на BMW, както и аксесоарите също са налични онлайн на shop.bmw.com

Образ
Образ

Препоръчано: