BMW M4 от Hamann: мощността никога не е достатъчна

BMW M4 от Hamann: мощността никога не е достатъчна
BMW M4 от Hamann: мощността никога не е достатъчна
Anonim
Hamann-BMW-F82-M4-Изображение-1
Hamann-BMW-F82-M4-Изображение-1

Новото BMW M4 F82 Coupè преминава в „сръчните“ръце на тунера Hamann, който създава уникален екземпляр от 517 к.с. и 700 Nm въртящ момент, които се предават на земята през задните колела.

Не пропускайте звука на този звяр на четири колела във видеото по-долу.

BMW M4 обикновено се задвижва от 3,0-литров редови 6-цилиндров двигател с BMW M TwinPower Turbo технология (S55, изд.), способен да достави 431 конски сили. Тази кавалерия му позволява да покрие класическите 0-100км/ч само за 3,8 секунди. Усъвършенстван от един от най-известните тунери - Hamann - това BMW F82 M4 разполага с набор от въглеродни влакна, черни лъскави вложки и неща, които изглеждат "етично" погрешни, в зависимост от това дали смятате модифицираната кола за "спектакъл" и нещо "абсурдно" ".

Hamann Motorsport GmbH е немска тунинг компания, базирана в Laupheim и специализирана в Audi, Aston Martin, Bentley, BMW, Mini, Ferrari, Fiat, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes, Rolls-Royce, Porsche и Lamborghini. Hamann Motorsport е основана от Ричард Хаман през 1986 г.

Да, те имат повече от достатъчно опит с тунинг проекти.

Освен това Hamann е специалист по настройка на двигатели. Както се вижда от цифрите на това ново M4, оборудвано с 517 HP и 700 Nm въртящ момент.

Програмата на Hamann за BMW M4 F82 включва също понижени пружини, специфични джанти, специално проектирана аеродинамична обработка, с особено внимание към детайла, което се отразява в големия заден спойлер, в предния аеродинамичен сплитер, странични прагове, и големия заден дифузьор. Но това, което веднага хваща окото на зрителя, със сигурност е двуместната „пейка“отзад. Hamann мъдро избра едно от най-впечатляващите екстериорни покрития, налични след дебюта, за тяхната тунинг програма, жълтият нюанс Austin подобрява линиите на каросерията на BMW M4 по перфектен начин. Тази програма за настройка се предлага с избор от специфични алуминиеви джанти, любезно изковани от Hamann Motorsport. Докосване на матово черно характеризира създанието на Hamann, което го прави незабавно различимо сред другите M4 (в случай, че задното крило е твърде дискретно) толкова много, че веднага забелязахме пример в Matt Black в Монако в началото на миналия месец с пълна гума фаза на разбиване

Ние улесняваме видео

Image
Image
Изображение
Изображение
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: