BMW Серия 7 G11: преглед с непубликувано съдържание

BMW Серия 7 G11: преглед с непубликувано съдържание
BMW Серия 7 G11: преглед с непубликувано съдържание
Anonim
BMW Серия 7 G11 Шпионин
BMW Серия 7 G11 Шпионин

Новият флагман от Мюнхен наближава своя дебют и баварската къща ни заинтригува, като ни позволява да надникнем през „завесата“, показвайки ни само някои аспекти на следващото BMW Серия 7 G11.

Въпреки че интериорът и екстериорът вече са известни, BMW не губи апломб и решава да изпревари "пазара на папараците", като разпространи "официални" шпионски снимки.

В този случай BMW използва семинар за технологии и иновации, за да представи първа селекция от основните точки на технологичното развитие, които новото поколение на BMW Серия 7 ще използва, за да установи нови стандарти в олекотен дизайн, динамика на шофиране, комфорт, интелигентна свързаност и работа. Широкото използване на подсилена с въглеродни влакна пластмаса (CFRP) в структурата на кабината, стриктното и детайлно приложение на олекотен дизайн и ново поколение двигатели се комбинират, за да намалят: теглото на луксозния седан, неговия разход на гориво и емисии.

Изживяването на комфорт, безопасност и шофиране, предлагано от новото BMW Серия 7, което произтича от нова технология на шасито, комбинирано с технологичното взаимодействие на Инфотейнмънт на автомобила и по-широк избор от помощ при шофиране чрез системата BMW ConnectedDrive, го превръщат в един от еталоните на автомобилния пейзаж.

BMW EfficientLightweight: CFRP технологията помага за намаляване на теглото с до 130 кг

Благодарение на стратегията BMW EfficientLightweight, новото BMW Серия 7 ще наклони везните до 130 кг зад предходното поколение. Сърцето на конструкцията е каросерия с Core Carbon, базирана на трансфера на технологии, извлечени от развитието на моделите BMW i. Използването на CFRP - чиито свойства са подходящи за използване в зони на пътническите отделения, изложени на големи натоварвания - увеличава твърдостта и здравината на усукване. Конфигурацията на елементите от ламарина може да се регулира съответно, което позволява значително намаляване на общата маса

Награда EuroCarBody 2015 Carbon Core
Награда EuroCarBody 2015 Carbon Core
Образ
Образ
Образ
Образ
Carbon Core BMW Motorrad
Carbon Core BMW Motorrad
Карбоново ядро - BMW Серия 7 G11
Карбоново ядро - BMW Серия 7 G11
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Прави шестици от новото поколение двигатели.

Новата моделна гама BMW Серия 7 ще се задвижва от нова фамилия двигатели, включително редови шестцилиндров двигател от най-новото поколение задвижвания на BMW Group. Новият бензинов двигател с технологията BMW TwinPower Turbo е свързан с допълнително усъвършенствана осемстепенна трансмисия Steptronic.

Динамика и комфорт при шофиране, съобразени с най-високите стандарти.

Усъвършенстваната технология на шасито и допълнителните системи за контрол на шасито – стандартни или налични като опция – подсилват както динамиката на шофиране на новото поколение BMW Серия 7, така и неговото качество на шофиране. В същото време балансът между тези два аспекта – на удоволствието от шофирането – достига несравнимо ниво в сегмента на луксозните седани.

Включването на нова технология за окачване, пневматично по природа на двете оси с автоматично нивелиране, е част от стандартното оборудване и значително подобрява комфорта на возене. Динамичното управление на амортисьорите е стандартно.

Неговите електронно регулируеми амортисьори подобряват първичния и вторичния ход на седана и усъвършенстват неговите динамични качества. Най-новата актуализация на интегралната система за активно кормилно управление, заедно с първата система за стабилизиране при накланяне Dynamic Drive, допринасят за допълнително повишаване на комфорта, динамичната мощ и несравнимото поведение на пътя за новото BMW Серия 7.

Най-новите иновации предлагат на водача по-голяма свобода при избора на правилната настройка за превозното средство и за ситуацията, с която ще се сблъска: могат да бъдат избрани различни програми, за да има импулс в управлението и спортно или като се фокусира върху допълнително оптимизиран комфорт при шофиране, ако желаете. В допълнение, новоразработеният превключвател Driving Experience може да се използва за активиране на режим ADAPTIVE. При тази настройка настройката на превозното средство се адаптира към стила на шофиране и характера на пътя според изискванията.

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Интуитивна работа със сензорен дисплей и BMW управление с жестове.

В следващото поколение на BMW Серия 7, мониторът на операционната система iDrive за първи път е достъпен в Touch режим. Това означава, че клиентите ще могат да управляват системата по същия начин, както съвременните електронни устройства. В допълнение към използването на контролера за управление на системата в "познат" стил, неговите функции могат да бъдат избрани и активирани чрез докосване на повърхността на екрана.

Друго ново допълнение към функционалността на iDrive е управлението с жестове на BMW, което беше представено за първи път на флагмана в Мюнхен. Движенията на ръцете се засичат от 3D сензор, който комуникира със системата iDrive по изключително интуитивен и удобен за потребителя начин. Жестовете могат да се използват за голям брой функции, включително контрол на звука в аудио приложения и приемане или отхвърляне на входящи повиквания. Има и възможност за комбиниране на конкретен жест с индивидуално избрана функция

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Уникален в сегмента на луксозните седани: Паркинг с дистанционно управление

Новото BMW Серия 7 е първият масово произвеждан автомобил в света, с който собствениците ще могат да маневрират и паркират без никой зад волана. Следователно опцията за дистанционно управление на паркирането позволява на водачите да имат достъп до изключително ограничени места за паркиране. Използвайки също толкова наскоро разработената система на BMW, водачът може да поиска колата да влезе или излезе от паркомясто напълно автоматично.

Образ
Образ
Образ
Образ

Иновативните системи за подпомагане на водача от BMW ConnectedDrive повишават комфорта и безопасността.

Допълнителни дъгови стрелки в системите Driving Assistant Plus и Driving Assistant включват асистент за управление и управление на посоката, предупреждение за напускане на лентата, активна помощ за защита при страничен сблъсък и предотвратяване на сблъсък отзад в градския трафик (задръстване). Когато използвате активния круиз контрол с функция Stop & Go, натискането на бутон вече прави възможно разпознаването на ограниченията на скоростта, открити от функцията Speed Limit Info.

Препоръчано: