BMW Италия: достави електрическите скутери BMW i3 и BMW C Evolution на италианската полиция

BMW Италия: достави електрическите скутери BMW i3 и BMW C Evolution на италианската полиция
BMW Италия: достави електрическите скутери BMW i3 и BMW C Evolution на италианската полиция
Anonim
BMW i Държавна полиция
BMW i Държавна полиция

Беше специален ден за BMW Italia, който днес във Viminale, в присъствието на министъра на вътрешните работи почтен Анджелино Алфано, началника на полицията, префект Алесандро Панса и президента и главен изпълнителен директор на BMW Italia, Sergio Solero, достави електрическите автомобили и скутери - на заем за безплатно ползване - на държавната полиция по повод церемонията по откриването на EXPO 2015, която ще се проведе в Милано от 1 май.

Автопаркът от автомобили и скутери за Държавната полиция е резултат от публикация на публично съобщение за периода на EXPO, спечелен от BMW Италия; моделите приемат типичната ливрея на държавната полиция и ще бъдат напълно работещи за нормални патрулни операции в рамките на цялото събитие на EXPO. В допълнение ще бъдат предоставени две фиксирани станции с колони за бързо зареждане на безплатен заем.

"BMW - каза Серхио Солеро, президент и главен изпълнителен директор, в кулоарите на срещата. на BMW Italia - винаги е бил синоним на иновативни автомобили, мотоциклети и услуги за мобилност с първокласен характер, в съответствие с устойчивостта, въпрос, който е неразделна част от основните принципи на цялата верига на стойността. Днес ние сме особено горди, че можем да поставим нашите най-авангардни продукти в този смисъл в услуга на държавната полиция, за да помогнем за гарантиране на безопасността по време на събитие от изключителна важност за нашата страна като EXPO 2015 и да го направим с две превозни средства. и четири колела с нулево въздействие върху околната среда и в съответствие с проблемите, засегнати от събитието ".

BMW i3, устойчивата мобилност на бъдещето

BMW i3, първият сериен автомобил от BMW i, който предлага мобилност с нулеви емисии със спортен дух, типичен за баварската марка. Първият чисто електрически модел на BMW Group създава напълно нови и иновативни възможности за придвижване в градския трафик с удоволствие от шофирането, устойчивост и свързаност с мрежата. Неговата новаторска автомобилна структурна концепция с пилотската кабина от пластмаса, подсилена с въглеродни влакна (CFRP, изд.), съчетава лекота, стабилност и безопасност с изключителна гъвкавост и обитаемост. Благодарение на системите за подпомагане на водача и услугите за мобилност на BMW ConnectedDrive и услугите на 360 ° ELECTRIC, разработени за BMW i, мобилността с нулеви емисии става възможна в градска среда.

Електрическият мотор на BMW i3 осигурява максимална мощност от 125 kW / 170 к.с. и максимален въртящ момент от 250 Nm, предавайки мощността към задните колела без предавателни числа.

Максималната скорост е 150 км / ч (самоограничена). Електрическият мотор получава енергия от клетките на литиево-йонна батерия, интегрирана в дъното. Значително пониженият център на тежестта, дължащ се на конфигурацията (нисък и централен) на акумулаторния блок, и балансираното разпределение на масите между осите допълнително допринасят за пъргавината и управлението на автомобила. При ежедневен трафик батерията предлага пробег от около 130 километра; доставката на електричество се осигурява от нормален електрически контакт у дома, от BMW i Wallbox или от обществена зарядна станция.

BMW C evolution е пионерът на двуколесната електронна мобилност

Електрическият макси скутер BMW C evolution е флагманът в гамата на BMW, благодарение на технологичното си оборудване, което включва и цветен TFT дисплей, той предоставя на водача много информация, без да увеличава възможност за разсейване, докато го "яздите". Високата автономност, гарантирана от 8 kWh батерия с голям капацитет, ви позволява да пътувате до 100 км благодарение на големия капацитет за съхранение.

Друга важна характеристика е скоростта на времето за зареждане, по-малко от три часа при напълно разредена батерия. Със своите 4 различни режима на шофиране, BMW C evolution се адаптира перфектно към най-разнообразните нужди и режими на шофиране, изисквани от водача, като може да разчита и на постоянен синхронен двигател с течно охлаждане и зъбен ремък за вторичната трансмисия, мощност номиналната е 11 kW (15 к.с.), а пиковата мощност се повишава до 35 kW (47,5 к.с.). C evolution достига максимална скорост от 120 Km / h (електронно ограничена), като по този начин позволява постигане на стойности на ускорение, които могат да надхвърлят тези на макси скутери, оборудвани с двигател с вътрешно горене с работен обем от 600 cc и повече.

Препоръчано: