BMW Motorrad Italia SBK Team и Бадовини: 7-ми път в Имола

BMW Motorrad Italia SBK Team и Бадовини: 7-ми път в Имола
BMW Motorrad Italia SBK Team и Бадовини: 7-ми път в Имола
Anonim
BMW S1000 RR Imola SBK (5)
BMW S1000 RR Imola SBK (5)

Време е да прегърнем Емилия Романя (Италия) за петия кръг от световния шампионат ENI FIM Superbike за BMW Motorrad Italia SBK Team на пистата Enzo e Dino Ferrari в Имола. Това е домашното състезание за състезателя на отбора Аертон Бадовини, който живее на няколко километра от пистата и който на тази писта спечели състезанието Superstock 1000 FIM Cup с BMW S 1000 RR на отбора BMW Motorrad Italia през 2010 г. с което спечели титлата в категорията.

В слънчев ден с умерени температури, Бадовини се състезава в първите две тренировъчни сесии с време, постигайки много положителни резултати.

В сутрешната сесия Аертон постави време от 1'49 "696, завършвайки на седмо място, докато в следобедната сесия той успя да се подобри, спирайки часовниците на време от 1'48" 729 и отивайки на заемат седма позиция в сборното класиране на днешните тестове.

Аертон Бадовини:„Несъмнено положителен ден. Все още имаме някои проблеми с електрониката, но ги решаваме. Харесвам особено тази писта и ако не бях намерил трафик в последната фаза на втората сесия, щях да се справя още по-добре. Доволен съм от работата, която свършихме днес, а също и от времето си за обиколка, особено защото никога не съм насилвал много и карах гладко. За утре знаем къде трябва да се намесим, за да подобрим още повече.”

Enzo e Dino Ferrari Circuit - Имола - Италия - eni FIM Superbike World Championship

Кумулативно класиране на първите две времеви изпитания:

1) Rea (Kawasaki) - 2) Sykes (Kawasaki) - 3) Giugliano (Ducati) - 4) Davies (Ducati) - 5) Haslam (Aprilia) - 6) Lowes (Suzuki) - 7) Badovini (BMW).

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: