BMW: подкрепя RC Deutschland в ’ домакин Ryder Cup в Германия за първи път

BMW: подкрепя RC Deutschland в ’ домакин Ryder Cup в Германия за първи път
BMW: подкрепя RC Deutschland в ’ домакин Ryder Cup в Германия за първи път
Anonim
BMW i8 Ryder Cup
BMW i8 Ryder Cup

BMW е силен партньор на Европейското турне от много години и официален партньор на Ryder Cup от 2006 г. Голф играчи от цял свят също ще получат германското предложение за домакинство на Ryder Cup 2022. Организаторът на офертата на RC Deutschland отиде до мястото на PGA European Tour в Wentworth Club, близо до Лондон, за да представи всички акредитиви на офертата на Ryder Cup Europe LLP.

Документът обяснява концепцията на германската кандидатура за Ryder Cup 2022 и очертава ключовата роля, която трябва да играят икономическите страни. Участието на BMW беше символизирано от BMW i8 с логото „GoDeutschland22“пред известната клубна къща в Wentworth Club.

Представянето на офертата представлява още един крайъгълен камък към общата цел за довеждане на това уникално и престижно състезание в Германия за първи път.

„Германското предложение се основава на три стълба. Първо: голфът в Германия, икономиката - с невероятно силни партньори BMW и Allianz - и политиците, които всички стоят твърдо зад предложението, каза Марко Кауслер, ръководител на RC Deutschland.

„Второ: в A-ROSA Scharmützelsee в Bad Saarow и игрището Faldo, което ще бъде преработено от сър Ник Фалдо и неговия екип, ние ще имаме голф игрище, достойно за Ryder Cup по всякакъв начин. Освен това ще бъде частно финансиран.

Не на последно място, мястото: спортната метрополия, в сърцето на Европа, което е Берлин. Очарователно място за легендарната конфронтация между Европа и Съединените щати. Всичко това са много силни аргументи в полза на германската кандидатура."

„BMW International Open, който ще се проведе за 27-и път тази година, също засилва германското предложение. „BMW International Open ни позволява да дадем ценен принос в надпреварата за домакинство на Ryder Cup 2022 в Германия. Това е нещо, с което много се гордеем”, каза Стефани Вурст, маркетинг мениджър на BMW в Германия.

Препоръчано: