BMW M5 E60 V10: звярът има нужда от грижи

BMW M5 E60 V10: звярът има нужда от грижи
BMW M5 E60 V10: звярът има нужда от грижи
Anonim
BMW M5 E60 Ревизия (2)
BMW M5 E60 Ревизия (2)

BMW M5 със сигурност няма нужда от представяне: викът. Прорез през нощта. V10 от рев до 5000 оборота в минута, сякаш е "двоен 5 цилиндър", крещи, докато достигне 8250 оборота в минута.

Двигател, S85, извлечен от опита във Формула 1: 5,0 литра, 507 к.с. (400 с намаляване на мощността с удобен бутон на таблото) и 7-степенна SMG роботизирана секвенциална скоростна кутия.

Външната линия в началото - проектирана от Дейвид Арканджели (ръководен от Крис Бланж) - накара пуристите да се обърнат с главата надолу: или я обичате, или я мразите.

Но в едно нещо сте сигурни за M5 E60: неговият огромен и безкраен V10 го прави една, ако не и единствената причина да можете да ни дадете задния капак поне веднъж в живота. Динамиката на шофиране също е много подобрена в сравнение с E39, като вече не се ориентира към американските вкусове, а създава идеално балансиран автомобил, с много структурни детайли от алуминий и много, много електроника на борда: двоен VANOS, Valvetronic, ASC (Active Управление на волана), ESP, TCS, функцията Launch Control на скоростната кутия и революционния и анахроничен i-Drive.

0-100 км/ч само за 4,5 секунди и винаги скорост от 250 км/ч (самоограничена, разбира се).

Моделът Touring също се предлага от 2007 г.

От време на време тези двигатели се нуждаят от основен ремонт. Този собственик взе това BMW E60 M5 и възложи на Precision Sport Industries да направи пълен ремонт на колянов (или основен) лагер. Това е една от най-добрите опции за превантивна поддръжка за S85, за да се предотвратят всякакви повреди или проблеми.

За повече подробности относно тази деликатна процедура, моля, разгледайте медийната галерия точно по-долу.

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: