BMW Motorrad обявен за най-добра марка мотоциклети

BMW Motorrad обявен за най-добра марка мотоциклети
BMW Motorrad обявен за най-добра марка мотоциклети
Anonim
BMW Motorrad
BMW Motorrad

Избрана за най-добра мотоциклетна марка, с допълнителна победа в категорията „Ендуро / Супермото“и заемайки още шест места на подиума, BMW Motorrad постигна още един изключителен резултат в наградата, желана от читателите на PS списание „Le най-добрите спортни мотоциклети 2015 .

Отличната позиция на BMW Motorrad в категорията "Ендуро / Супермото" беше потвърдена от R 1200 GS на първо място. На второ и трето място в категорията „Sporty Allrounder“, R 1200 RS и K 1300 S подчертаха качествата си на велосипеди за дълги разстояния, но също така и на бързи спортни мотоциклети. Последователна интерпретация на спорта се осигурява от BMW S 1000 R, перфектен баланс на динамика на роудстър, който беше награден от читателите на PS с трето място в категорията "голи".

С позиции две и три, две места на подиума в категорията кросоувър бяха отбелязани за BMW S 1000 XR и F 800 GS. В категорията „Спортен мотоциклет“BMW S 1000 RR завърши на второ място.

Още веднъж играчите на PS почитат производителността, осигурена от четирицилиндровия двигател, състезателната ABS система и DTC за динамичен контрол на сцеплението, както и технологията за полуактивно шаси с динамичен контрол на амортисьорите (DDC).

Стефан Шалер, главен изпълнителен директор на BMW Motorrad, показва, че резултатите от този избор са дошли от повече от 21 000 читатели: „Радвам се да видя изключителните резултати, които нашите мотоциклети постигнаха в този избор, който се фокусира върху спорта мотоциклети. Особено съм доволен, че BMW Motorrad беше избран за най-добра марка мотоциклети, тъй като близо 20 процента от читателите, желаещи да купят следващия нов мотоциклет, се насочиха към BMW. Това е доказателство за желаността на нашата марка и аз съм много благодарен на читателите на PS за този много силен вот “.

Церемонията по награждаването се проведе на 7 май 2015 г. в Бад Мергентхайм, Германия.

Препоръчано: