ACS8: Ac Schnitzer персонализира изцяло новото BMW i8

ACS8: Ac Schnitzer персонализира изцяло новото BMW i8
ACS8: Ac Schnitzer персонализира изцяло новото BMW i8
Anonim
BMW-i8-By-AC-S-2-1024x672

AC Schnitzer разкри своята програма за аеродинамична персонализация за BMW i8.

Стилният пакет, проектиран от AC Schnitzer, включва преден спойлер от въглеродни влакна, странични прагове от въглеродни влакна и задно крило от въглеродни влакна.

За подобряване на динамиката на шофиране, към i8 е приложен комплект за понижаване, който намалява клиренса с 25 mm отпред и 20 mm отзад. i8 е оборудван с 21-инчови AC1 ковани джанти от лека сплав, които са около 30% по-леки от стандартните джанти.

Компанията казва, че е с 4 кг по-малко от стандартните колела.

За интериора немският тунер е проектирал набор от алуминиеви педали и велурени стелки.

Няма информация за цените или актуализации на двигателя.

BMW i8 е първият plug-in хибриден автомобил, произведен от BMW Group. Той съчетава представянето на спортен автомобил с разхода на гориво и емисиите на субкомпактен автомобил. BMW i8 може да се измине 37 км в изцяло електрически режим и ускорява в стила на чистокръвен спортен автомобил, като същевременно поддържа среден градски разход на гориво.

1,5-литровият трицилиндров бензинов двигател, оборудван с технологията BMW TwinPower Turbo, е комбиниран с електрически мотор. Батерията може да се презарежда в конвенционален електрически контакт, на станция за зареждане или просто по време на шофиране. Комбинираната система дава на BMW i8 впечатляващите 266 kW / 362 к.с., което му позволява да ускори до 100 km / h само за 4,4 секунди от място (комбиниран разход: 2,1 l / 100 km; комбинирани CO2 емисии: 49 g / km).

Широкото използване на иновативни материали, както и производствените процеси на i8 имат ниско енергийно въздействие, което подчертава глобалната концепция, ориентирана към бъдещето. Опционалните лазерни фарове и услуги, разработени специално за електрическа мобилност от екипа на BMW ConnectedDrive, са още едно доказателство за усещането за бъдещето на BMW i8.

Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема