ACS8: Ac Schnitzer персонализира изцяло новото BMW i8

ACS8: Ac Schnitzer персонализира изцяло новото BMW i8
ACS8: Ac Schnitzer персонализира изцяло новото BMW i8
Anonim
BMW-i8-By-AC-S-2-1024x672
BMW-i8-By-AC-S-2-1024x672

AC Schnitzer разкри своята програма за аеродинамична персонализация за BMW i8.

Стилният пакет, проектиран от AC Schnitzer, включва преден спойлер от въглеродни влакна, странични прагове от въглеродни влакна и задно крило от въглеродни влакна.

За подобряване на динамиката на шофиране, към i8 е приложен комплект за понижаване, който намалява клиренса с 25 mm отпред и 20 mm отзад. i8 е оборудван с 21-инчови AC1 ковани джанти от лека сплав, които са около 30% по-леки от стандартните джанти.

Компанията казва, че е с 4 кг по-малко от стандартните колела.

За интериора немският тунер е проектирал набор от алуминиеви педали и велурени стелки.

Няма информация за цените или актуализации на двигателя.

BMW i8 е първият plug-in хибриден автомобил, произведен от BMW Group. Той съчетава представянето на спортен автомобил с разхода на гориво и емисиите на субкомпактен автомобил. BMW i8 може да се измине 37 км в изцяло електрически режим и ускорява в стила на чистокръвен спортен автомобил, като същевременно поддържа среден градски разход на гориво.

1,5-литровият трицилиндров бензинов двигател, оборудван с технологията BMW TwinPower Turbo, е комбиниран с електрически мотор. Батерията може да се презарежда в конвенционален електрически контакт, на станция за зареждане или просто по време на шофиране. Комбинираната система дава на BMW i8 впечатляващите 266 kW / 362 к.с., което му позволява да ускори до 100 km / h само за 4,4 секунди от място (комбиниран разход: 2,1 l / 100 km; комбинирани CO2 емисии: 49 g / km).

Широкото използване на иновативни материали, както и производствените процеси на i8 имат ниско енергийно въздействие, което подчертава глобалната концепция, ориентирана към бъдещето. Опционалните лазерни фарове и услуги, разработени специално за електрическа мобилност от екипа на BMW ConnectedDrive, са още едно доказателство за усещането за бъдещето на BMW i8.

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: