MINI Cooper John Cooper Works: наточете ножовете си

Съдържание:

MINI Cooper John Cooper Works: наточете ножовете си
MINI Cooper John Cooper Works: наточете ножовете си
Anonim
MINI JCW Performance
MINI JCW Performance

MINI винаги има страст към състезанията в своите гени от 55 години и това се изразява по-интензивно от всякога в екстремното забавление от шофирането, предлагано от най-новото поколение.

Британско-германският производител, потънал в традиция за дребни чушки, сега лансира сегашния лидер в сегмента на малките автомобили - новото MINI John Cooper Works.

Преобладаващата позиция на новото MINI John Cooper Works се дължи на най-мощния двигател, монтиран някога в един от серийните модели на марката, технологията на окачването, заимствана от света на състезанията и ad hoc спецификациите на проекта, които не само те оптимизират аеродинамичните характеристики на автомобила, но и подчертават неговата уникална харизма. Със своя неустоим темперамент и привлекателни ефектни фигури, които надминават по-спортните варианти на новото MINI, то разстройва представата за MINI, както и предишният модел с логото на John Cooper Works в решетката.

Мощността, необходима за тази нова забавна бомба, се доставя от 2,0-литров 4-цилиндров двигател, който е разработен на базата на ново поколение задвижващи агрегати с MINI TwinPower Turbo. Той генерира максимална мощност от 170 kW / 231 к.с. и максимален въртящ момент от 320 нютон метра, което позволява ускорение от място за новото MINI John Cooper Works до 100 км/ч за 6,3 секунди. Това намалява времето за спринт с 0, 2 секунди или 3% в сравнение с предишния модел. Еластичността е изпълнена с 10%. Ускорението от 80 до 120 км/ч отнема само 5,6 секунди.

Двигател, окачване, каросерия и интериорна технология, извлечени директно от състезанията, определят уникалния, ориентиран към представянето характер на новото MINI John Cooper Works. В комбинация с допълнителното усъвършенстване на новия продукт на MINI, за феновете, които ценят това автентично състезателно усещане, като същевременно не се отказват от ежедневната практичност.

Изключително мощният двигател, спортната изпускателна система, спортното окачване с ексклузивните 17-инчови джанти от лека сплав John Cooper Works и спортна спирачна система, разработени в сътрудничество със специализирания производител Brembo, свързан с John Cooper Works аеродинамичен комплект, включващ специфичен за модела заден спойлер и безпогрешният дизайн на кокпита допълват новата концепция за спортност, която John Cooper Works си постави. Черешката на тортата са спортните седалки, които включват интегрирани подглавници.

Двигателят

Мощният бонус спрямо MINI Cooper S сега е с 30 kW по-висок, отколкото в миналото, а двигателят на новото MINI John Cooper Works е изключителен по отношение на теглителна мощност. Неговата тяга не само позволява изключително живо ускорение от място, но също така и изключително динамични междинни спринтове. Новото MINI John Cooper Works ускорява нормално от нула до 100 км/ч за 6,3 секунди (автоматик: 6,1 секунди), отнема само 5,6 секунди, за да ускори от 80 до 120 км/ч, а максималната скорост е 246 километра в час

MINI Cooper JCW пълен прес комплект

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: