BMW PGA шампионат: пътуване на радост за Джонстън. Центрирайте първия изстрел и M4 дарява

BMW PGA шампионат: пътуване на радост за Джонстън. Центрирайте първия изстрел и M4 дарява
BMW PGA шампионат: пътуване на радост за Джонстън. Центрирайте първия изстрел и M4 дарява
Anonim
BMW M4 PGA
BMW M4 PGA

Англичанинът Андрю Джонстън буквално подскочи от радост, след като спечели пищно BMW M4 за постигане на перфектен удар в BMW PGA шампионата в Уентуърт от първия опит. По прякор „Говеждото“, 26-годишният англичанин не можеше да повярва на късмета, който му донесоха неговите седем железа, които му позволиха да удари 168-метровата дупка в пар-три на емблематичното Западно игрище на 10-ти Уентуърт. Топката отскочи, удари флагчето и отиде право в джоба.

Такава беше радостта на играча, която предизвика това, което вероятно ще бъде запомнено като едно от най-пищните празненства, наблюдавани тази година. След малък импровизиран танц Джонстън, който е 68-ми в класацията на Race to Dubai, излита от тениската, за да удари в гърдите приятел, когото е забелязал сред зрителите.„Веднага щом го видях, си помислих: „Добре. Сега е време да тръгваме. Беше идеален момент , каза той.

Това беше вторият еднократен удар на Джонстън в професионални етапи.

Първият му спечели 168 бутилки шампанско миналата година на Scottish Open, въпреки че не разкри дали ги е държал на лед за такъв момент.

На цена от 106 500 €, M4 надминава всичко, което е спечелил като професионалист досега.

Нищо чудно, че беше толкова щастлив.

BMW не е непознат в света на голфа, всъщност две години след великолепната 25-та годишнина на BMW International Open, престижното европейско събитие се завръща в Мюнхен. От 23 до 28 юни 2015 г. Golfclub München Eichenried ще бъде домакин на турнира, който постави началото на ангажимента на BMW към професионалния голф през 1989 г. На организирането на 27-ия BMW International Open организаторът отново ще бъде BMW, представящ се на игрище от световна класа в изключителна атмосфера, страхотните голф турнири на BMW, които станаха толкова популярни сред играчи и зрители по целия свят.

Има и Ryder Cup, където голф играчи от цял свят също ще получат германското предложение за домакинство на Ryder Cup 2022. Организаторът на офертата от RC Deutschland отиде на мястото на PGA European Tour в Wentworth Club, близо до Лондон, за да представи всички акредитиви на офертата на Ryder Cup Europe LLP.

Препоръчано: