BMW PGA шампионат: пътуване на радост за Джонстън. Центрирайте първия изстрел и M4 дарява

BMW PGA шампионат: пътуване на радост за Джонстън. Центрирайте първия изстрел и M4 дарява
BMW PGA шампионат: пътуване на радост за Джонстън. Центрирайте първия изстрел и M4 дарява
Anonim
BMW M4 PGA

Англичанинът Андрю Джонстън буквално подскочи от радост, след като спечели пищно BMW M4 за постигане на перфектен удар в BMW PGA шампионата в Уентуърт от първия опит. По прякор „Говеждото“, 26-годишният англичанин не можеше да повярва на късмета, който му донесоха неговите седем железа, които му позволиха да удари 168-метровата дупка в пар-три на емблематичното Западно игрище на 10-ти Уентуърт. Топката отскочи, удари флагчето и отиде право в джоба.

Такава беше радостта на играча, която предизвика това, което вероятно ще бъде запомнено като едно от най-пищните празненства, наблюдавани тази година. След малък импровизиран танц Джонстън, който е 68-ми в класацията на Race to Dubai, излита от тениската, за да удари в гърдите приятел, когото е забелязал сред зрителите.„Веднага щом го видях, си помислих: „Добре. Сега е време да тръгваме. Беше идеален момент", каза той.

Това беше вторият еднократен удар на Джонстън в професионални етапи.

Първият му спечели 168 бутилки шампанско миналата година на Scottish Open, въпреки че не разкри дали ги е държал на лед за такъв момент.

На цена от 106 500 €, M4 надминава всичко, което е спечелил като професионалист досега.

Нищо чудно, че беше толкова щастлив.

BMW не е непознат в света на голфа, всъщност две години след великолепната 25-та годишнина на BMW International Open, престижното европейско събитие се завръща в Мюнхен. От 23 до 28 юни 2015 г. Golfclub München Eichenried ще бъде домакин на турнира, който постави началото на ангажимента на BMW към професионалния голф през 1989 г. На организирането на 27-ия BMW International Open организаторът отново ще бъде BMW, представящ се на игрище от световна класа в изключителна атмосфера, страхотните голф турнири на BMW, които станаха толкова популярни сред играчи и зрители по целия свят.

Има и Ryder Cup, където голф играчи от цял ​​свят също ще получат германското предложение за домакинство на Ryder Cup 2022. Организаторът на офертата от RC Deutschland отиде на мястото на PGA European Tour в Wentworth Club, близо до Лондон, за да представи всички акредитиви на офертата на Ryder Cup Europe LLP.

Популярна тема