BMW 435i с пакет Performance: когато M3 може да изглежда прекалено

Съдържание:

BMW 435i с пакет Performance: когато M3 може да изглежда прекалено
BMW 435i с пакет Performance: когато M3 може да изглежда прекалено
Anonim
435i Coupe ZHP Edition
435i Coupe ZHP Edition

Отдавайки почит на емблематичния ZHP Performance Package, BMW днес пусна подробности за BMW 435i Coupe ZHP Edition.

Кодът на опцията ZHP е създаден от BMW Individual като примерен за 2003-2006 3 Series E46, който включва комплекта M-Tech II, нов по-къс ZHP лост за смяна на скоростите, подобрено окачване със специфично калибриране, нов DME логика на управление и специални разпределителни валове, които са увеличили мощността с 236 к.с. и са направили възможно достигането на по-високи обороти на двигателя. Задоволявайки желанията на истинските ентусиасти, пакетът скоро беше идентифициран с вътрешния си код 'ZHP'. BMW Северна Америка не пропусна възможността и отново създаде ексклузивното BMW 435i Coupé ZHP Edition, което доведе до уникалното сътрудничество между фабрични опции и ключови елементи от вълнуващия каталог на BMW M Performance Parts. Ще бъдат предложени само 100 от тези много специални коли.

Новото BMW 435i Coupe ZHP Edition не е просто превозно средство с по-добър външен вид и аеродинамика; освен това е забележимо по-бърз с по-прецизно управление на шофирането. Тези компоненти правят възможностите на автомобила равни на състезателните автомобили на BMW. Линията BMW M Performance Parts предлага отличителен спортен характер за допълнително подобряване на динамиката на шофиране и е резултат от години опит в състезанията и е разработена в тясно сътрудничество с BMW M GmbH. Всеки компонент преминава през интензивен процес на разработка и производство, което води до безкомпромисна производителност. Ексклузивни компоненти на шасито, аеродинамика, кокпит и задвижване се намират в BMW 435i Купе ZHP Edition. Основните характеристики са:

• Пакет за обработка на песни

• BMW M Performance самоблокиращ се диференциал (LSD)

• Части BMW M Performance

• M Спортен пакет

Обработка на пакет

Проектиран да увеличи динамичните възможности на BMW 435i, пакетът Handling добавя 18 джанти Orbit Grey и M спортни спирачки с 4 фиксирани бутала отпред и 2 фиксирани бутала отзад. В допълнение, този пакет включва адаптивно M окачване с технология за променлив контрол на амортисьорите, както и променливо спортно кормилно управление.

BMW M Performance самоблокиращ се диференциал

Проектиран и създаден за ентусиасти на BMW, механичният диференциал с ограничено приплъзване предлага предимството на производителността плюс, което истинските шофьори искат.

Този диференциал използва 3 диска на съединителя за общо 30% в блок за ускорение и 9% в блок за забавяне. Този блок осигурява моментална мощност на колелото, което има най-голямо сцепление, за да получите по-добро сцепление при тесни завои. Допълнително предимство при ситуации с ниско сцепление е, че и двете колела имат еднакъв въртящ момент, което означава по-голяма задвижваща сила по пътища с намалено сцепление. Самозаключващият се диференциал M Performance оптимизира сцеплението и осигурява по-контролирано шофиране и прецизно поведение на автомобила при границите на сцеплението.

LSD се интегрира перфектно с DSC системата на автомобила.

Двигател BMW M Performance Kit (+35 PS, до +32 Nm)

BMW 435i ZHP Edition получава вълнуващ тласък благодарение на новия M Performance Power Kit, който позволява безпрецедентно ниво на ускорение и скорост. BMW M Performance Power Kit включва софтуер за настройка на двигателя и нова M Performance всмукателна система. В допълнение, подмяната на капака на двигателя с номенклатурата M Performance осигурява визуално разграничение, което това специално издание на автомобила заслужава. Стойностите на мощността и въртящия момент се актуализират, както следва: Мощността е увеличена до 362hp (35hp печалба).

Въртящият момент е увеличен до 450 Nm и 430 Nm за ръчна трансмисия.

Подобрено ускорение, което водачите могат да усетят веднага в сравнение с 435i:

• 0,2 секунди по-бързо от 435i от 0 mph до 60 mph.

• 0,5 секунди по-бързо от стандартния модел 435i от 50 mph до 75 mph.

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: