BMW Group: двойни награди за Доклада за устойчива стойност

BMW Group: двойни награди за Доклада за устойчива стойност
BMW Group: двойни награди за Доклада за устойчива стойност
Anonim
BMW i8 (1)
BMW i8 (1)

В последните класации, публикувани от онлайн платформата „Корпоративен регистър“, BMW Group получи първа награда в Доклада за устойчива стойност в две от деветте категории: „Най-добър отчет за разкриване на въглерод“и „Доверие чрез увереност“

Близо 5000 експерти по устойчивост по целия свят, включително представители на бизнеса, консултанти, инвеститори, академици, правителствени служители, неправителствени организации и журналисти, гласуваха в осемте награди за отчитане на корпоративни регистри (CRRA'15).

Урсула Матар, ръководител на отдела за устойчивост и опазване на околната среда за BMW Group: „Ние сме възхитени от този успех. Като производител на автомобили, завършването на първо място в категорията „Най-добър отчет за разкриване на въглерод“означава много за нас. Ние знаем, че опазването на климата е ключов въпрос за нашите заинтересовани страни."

BMW Group значително подобри нивото на отчитане през последните две години. Всички факти, цифри и качествени изявления от Доклада за устойчива стойност на BMW Group вече са одитирани от независима одиторска фирма.

Mathar продължава: „Нашата цел беше да увеличим достоверността на нашите доклади. Засега да бъдем обявени за номер едно в тази категория награди за CR Reporting във всички индустрии е ясно признание за нашите усилия.”

В своя Доклад за устойчива стойност (SVR), BMW Group предоставя на акционерите обширна информация за своята стратегия за устойчивост и напредъка, който трябва да бъде постигнат към по-голяма устойчивост в цялата компания. Докладът съдържа подробна информация и данни за холистичния подход на BMW Group към устойчивостта: от използването на материали и чрез иновативни технологии, приложени изцяло към новоразработени превозни средства и използването на възобновяема енергия в стандартното производство на устойчивост в мрежата от доставчици и отговорност за служителите и обществото.

През 2015 г. Докладът за устойчивата стойност беше публикуван за първи път успоредно с годишния отчет на BMW Group на пресконференцията за годишните отчети на 18 март 2015 г., демонстрирайки важността на социалните, екологичните въпроси и управлението, свързани с финансовата перспектива.

Докладът за устойчивата стойност на BMW Group може да бъде намерен онлайн на:

Препоръчано: