BMW 3.0 CSL Hommage: какво би било, ако се произвеждаше?

BMW 3.0 CSL Hommage: какво би било, ако се произвеждаше?
BMW 3.0 CSL Hommage: какво би било, ако се произвеждаше?
Anonim
bmw-30-csl-hommage-производствени-изображения на автомобили-02
bmw-30-csl-hommage-производствени-изображения на автомобили-02

BMW 3.0 CSL Hommage е най-новата концепция, представена от баварците. CSL Hommage съчетава артистични вени от подобни на M1 Hommage и 328 Roadster Hommage и точно като тези славни дизайнерски студиа, той няма да свърши на производствените линии.

Но това не спря артисти от цял свят да се опитват да си представят как може да изглежда производствената версия. Тобиас Хорноф е един от тях и последната му работа подчертава промените в дизайна, необходими за Hommage CSL, за да може да бъде поставен във вашия гараж. Двата приложени рендера използват концепцията като отправна точка и бавно премахват някои от нейните противоречиви елементи, като прекалено агресивния и прекалено голям двоен бъбрек. Емблематичната решетка е смекчена, но все още масивна, пасва по-добре в предната част.

Впоследствие качулката губи функционалните си въздухозаборници, като същевременно не променя красивите гънки, които я украсяват. Страничните ауспуси отстрани на колата са премахнати и скрити под края на колата.

Отзад многослойният дизайн на спойлера и задните светлини е заменен с класическо състезателно крило и удължени задни светлини, които се простират през задните панели. Както при всички концептуални автомобили, страничните огледала са първото нещо, което се променя и в този случай те се заменят с "конвенционални" огледала с вградени мигачи

С няколко промени, 3.0 CSL Hommage не е твърде далеч от готова за производство кола и без съмнение ще намери място в много домове, особено в САЩ.

Препоръчано: