BMW M4: много песъчинки с джанти Vossen

BMW M4: много песъчинки с джанти Vossen
BMW M4: много песъчинки с джанти Vossen
Anonim
BMW-M4-С-Восен-джанти-8
BMW-M4-С-Восен-джанти-8

Vossen Wheels е подготвил друг дизайн за своите джанти, който ще бъде изработен съвместно с Motorsports TAG. Проектът е базиран на красиво черно BMW F82 M4. Автомобилът е правилно спуснат и добавянето на персонализирани колела придава голяма естетическа стойност на екстериора на автомобила, увеличавайки неговия спортен характер и „позициониране“на земята.

Тези Vossen Precision Series VPS-308наскоро бяха пуснати на пазара и носят технология за кована конструкция, която вече се вижда при някои нови модели от производителя на джанти .

Окончателните подробности все още не са уточнени.

BMW F82 M4 е оборудвано с експлозивния 3,0-литров 6-цилиндров двигател с BMW TwinPower Turbo технология, способен да достави 431 конски сили. Тази мощност позволява на автомобила да ускори от 0-100 км/ч за 3,8 секунди. Максималната скорост е електронно ограничена на 250 км / ч.

Като цяло, BMW M4 беше успешен спин-оф на модела M3, осигурявайки страхотни продажби и страхотна обратна връзка от крайните клиенти. Но това е само една от многото точки в полза на изцяло новото BMW M4. Кола, способна да съчетава градска употреба със състезателна, без да удря окото. Какво се казва за глобалната кола, BMW M4 е.

За повече подробности относно този модел на TAG Motorsports, моля, насладете се на фотогалерията по-долу. Забавлявайте се!

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: