BMW Серия 2 Gran Coupe: ще бъде ли със задно задвижване?

BMW Серия 2 Gran Coupe: ще бъде ли със задно задвижване?
BMW Серия 2 Gran Coupe: ще бъде ли със задно задвижване?
Anonim
2-series-gran-coupe
2-series-gran-coupe

Германското списание Auto Motor und Sport съобщава, че BMW планира купе с четири врати, базирано на BMW Серия 2 със задно предаване.

Интересна новина, както знаем, BMW вече е в разгара на разработването на малка серия с четири врати, базирана на платформата за задвижване на предните колела UKL1.

Изглежда, че това четириврато задвижване на задните колела (Gran Coupe) ще се отнася за по-висок клас на пазара и ще има по-елегантен и спортен стил от четиривратото задвижване на предните колела. Но най-големият проблем за нас е коя платформа ще използва този GC?

Настоящата платформа, на която се ражда BMW Серия 2, ще бъде заменена до 2018 г. от новата платформа, базирана на компоненти CLAR, които ще бъдат използвани. CLAR (Клъстерна архитектура, изд.) е разработена за поддръжка на BMW Серия 3, Серия 4, Серия 5, Серия 6 и Серия 7 с техните SAV и SUV еквиваленти.

Въпреки че бяхме толкова уверени в модулността на BMW Серия 3, колкото и на Серия 7, не бяхме сигурни, че BMW ще стигне до размера на BMW Серия 2.

Този слух предполага, че BMW работи в тази посока. Може ли това също да означава, че ще продължим да виждаме задвижване на задните колела, базирано на свързаните модели 2 Series и M? Стискаме палци

Препоръчано: