BMW C 600 Sport: в специална ливрея за Marco Wittmann

Съдържание:

BMW C 600 Sport: в специална ливрея за Marco Wittmann
BMW C 600 Sport: в специална ливрея за Marco Wittmann
Anonim
Wittmann Maxi-Скутер C 600 Sport
Wittmann Maxi-Скутер C 600 Sport

Придружен от Хенинг Пуцке, ръководител на BMW Motorrad Deutschland, и директора на BMW Motorsport Йенс Марквард, действащият шампион на DTM присъства на премиерата на специалния скутер BMW C 600 Sport Maxi в същия дизайн като BMW M4 DTM Ice- Watc, с който Wittmann спечели шампионата на пилотите през 2014 г.

Макси-скутерът в тази конкретна ливрея е визуална наслада, с подписа на шампиона, номер 1, и набор от цветове, специално проектирани за марката Ice-Watch, точно като BMW M4 DTM Champion Edition, който стартира от BMW M GmbH през 2014 г. като признание за успеха на Wittmann DTM.

Три въпроса към … Марко Витман

Марко, след BMW M4 DTM Champion Edition, сега имате и C 600 Sport: как мислите, че виждате дизайна на вашата шампионска кола на BMW Motorrad Maxi-Scooter?

Марко Витман: „Очевидно съм впечатлен. Бях възхитен, когато видях BMW M4 DTM Champion Edition за първи път на финалите на сезон 2014 в Хокенхайм. Същото важи и когато представиха C 600 Sport тук на Lausitzring. Благодарим ви много на BMW Motorrad за това специално издание. Мисля, че дизайнът на Ice-Watch винаги е страхотен, както на четири колела, така и на две колела.”

Така ще се виждаме все по-често на две колела …

Витман: „Да, точно така. В момента вземам книжката си за мотоциклет. Това е нещо, което възнамерявах да направя от доста време, но никога не ми оставаше време. Аз обаче съм на крачка от успеха. Нямам търпение да пробвам мотоциклети BMW Motorrad."

Късметът не беше на ваша страна на Lausitzring и трябваше да се задоволите с 13-то и 17-то място. Как бихте обобщили уикенда?

Wittmann: „Определено участвахме в състезанието, но не можахме да постигнем най-добрите резултати и в двата дни, с проблемите, които имахме. Миналата събота получих наказание на решетката, което не можах да разбера, което направи състезанието трудно за мен от самото начало. Състезанието в неделя също приключи рано за мен, когато Робърт Уикенс ме принуди да изляза на чакълестото легло и аз поднових състезанието от края на групата. Въпреки това успях да наваксам няколко позиции. BMW Team RMG и аз се опитваме да продължим напред: Очаквам с нетърпение домашното си състезание на Норисринг в края на юни.“

Препоръчано: