Татуировка и BMW: ето BMW R nineT, персонализирано от татуиста Марко Манзо

Татуировка и BMW: ето BMW R nineT, персонализирано от татуиста Марко Манзо
Татуировка и BMW: ето BMW R nineT, персонализирано от татуиста Марко Манзо
Anonim
BMW R nineT татуировка (3)
BMW R nineT татуировка (3)

BMW R nineT е роден с една единствена и специална цел: да отпразнува 90 години BMW Motorrad, обединявайки класическата линия с най-модерните характеристики на марката за витла.

Тази специална серия е облечена в татуировки и носи изключително специална ливрея, родена от сътрудничеството на BMW Motorrad Roma с Марко Манцо, един от най-известните татуисти в света и носител на над петдесет национални и международни награди.

Не е първият път, когато светът на татуировките среща две колела, всъщност след представлението „Tattoo d'Haute Couture“в музея MAXXI в Рим на 1 февруари, художникът Marco Manzo представя творение по поръчка способни да облекат силуета на новото BMW R nineT по изискан начин.

BMW R nineT е мотоциклет с безсмъртна линия, характеризиращ се с изискана елегантност, където класическите пропорции на модел Roadster се сблъскват с необходимостта на търговската марка BMW за две колела: боксерният двигател. Компактният резервоар, заедно с опростената опашка, оставя достатъчно място за персонализиране и, за случая, неговата ливрея е обогатена с естетически чар и скъпоценни детайли: вилки, джанти, облицовки, капаци на тапети и страничните панели на резервоара са цветни лист. злато.

Предната част е преразгледана чрез добавяне на втори вертикален фар, докато черните и златните покрития извайват извивките.

Благодарение на специален подвижен спрей филм от Graphic S.r. L, двата калника и резервоара на новото BMW R nineT придобиват черен матов цвят, върху който с щателна ръчна техника на щамповане, направена от безкрайни и малки капки със златист цвят, художникът създаде една единствена татуировка, която се простира по цялата дължина на мотора и създава почти хипнотичен и етнически орнаментален стил.

Упражнението на Marco Manzo в стила продължава с поредица от детайли, като например едноместното седло, модифицирано за тази цел и направено в печат на питон със златни шевове.

Кръговете се характеризират със скъпоценен черно-златен контрастен ефект.

Копчетата са изработени от кожа, държачът на регистрационния номер е преместен настрани, мигачите са заменени с еквивалентни светодиоди, а задните са поставени под седалката. Арматурното табло е повдигнато, за да постави втория фар и е добавен заден калник от смола.

Всичко има една единствена функция: да учудва и вълнува. И този R nineT го прави правилно.

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: