BMW M4 от Gruppe M: чист въздух

BMW M4 от Gruppe M: чист въздух
BMW M4 от Gruppe M: чист въздух
Anonim
gruppem-intake-m3-m4-1
gruppem-intake-m3-m4-1

Мениджърът на Gruppe M Мамору Огосе посвети живота си на европейските спортни автомобили.

От 1996 г. Gruppe M създава и поддържа състезателни автомобили BMW, Porsche и Ferrari в японски състезателни клубове, FIA GT, LMES и ALMS.

Отдадеността на Gruppe M да създава части, които са както функционално красиви, така и естетически приятни, прави работата с компанията удоволствие.

Днес ние сме горди да обявим нашата - първа в света - инсталация на всмукателната система Gruppe M на нашия демонстрационен автомобил BMW M4 F82 IND.

Великолепната всмукателна система от въглеродни влакна, показана на нашето BMW M4 F82 от IND, се роди няколко дни след обичайния BimmerFest и нямахме възможност да тестваме колата на динамометъра с инсталиран нов компонент, но оценихме възможността за plug & play модификация, но се насладихме на изцяло новия път на индукционната система, която прави добра видимост в двигателното отделение на BMW M4 F82.

Славният шестцилиндров

BMW M4 се отказва от превъзходния си V8 двигател, за да се върне към произхода си: 6-цилиндров редови

Да, но този път с "феята на турбината", която да му помогне.

3 литра, 431 к.с. максимална мощност, налична при 5500 об/мин (не се притеснявайте, може да се разтегне до 7500 об/мин) и въртящ момент от 550 Н·м при само 1850 об/мин. Практически двигател с въртящ момент "назад", всичките обърнати на средно високи обороти.

Новият 6-цилиндров S55 е стриктно извлечен от настоящия N55 TwinScroll с технологията TwinPowerTurbo на BMW, но е - разбира се - преработен от инженерите на Motorsport, за да му се даде тази допълнителна "£" (£=повече глупави усмивки) се очаква от автомобил от Мюнхенския състезателен отдел.

Ако искате да се идентифицирате с Bellof, ще имате отличната 7-степенна DKG, която ще ви позволи да покриете класически 0-100 км / ч само за 4,1 секунди (стигат до 4,3 с ръчна скоростна кутия).

Максималната скорост е ограничена до 250 км / ч, а средният разход на автомобилите е между 8, 3 и 8, 8 литра / 100 км.

Образ
Образ
BMW M3 и M4 GruppeM BMW Tuning
BMW M3 и M4 GruppeM BMW Tuning
Образ
Образ

Препоръчано: