BMW all’ INTERSCHUTZ 2015: бързо обслужване на гражданите

BMW all’ INTERSCHUTZ 2015: бързо обслужване на гражданите
BMW all’ INTERSCHUTZ 2015: бързо обслужване на гражданите
Anonim
BMW Fire
BMW Fire

Професионалисти в областта на спасяването, предотвратяването на пожари, гражданската защита и обществената безопасност, събрани в INTERSCHUTZ в Хановер, което ще се проведе от 08 до 13 юни 2015 г.

BMW е представено от широка гама от превозни средства, перфектно адаптирани към специфичните нужди на услугите, които могат да бъдат намерени на това индустриално събитие, най-важното по рода си за пожарникарите и спомагателните служби, което се провежда на всеки пет години.

INTERSCHUTZ се разви от изложба, насочена изключително към противопожарни услуги, до водещ търговски панаир в света за индустрията за превенция, спасяване и пожарогасене.

Около 1400 компании от 49 държави ще представят най-новите технологии и свързаните с тях приложения в шестте изложбени зали и на откритата площадка в Хановер.

Богатството от опит и експертиза, които BMW е придобило в продължение на много десетилетия в проектирането и производството на специални превозни средства, ще бъде демонстрирано в тази гъмжаща от спасителни професионалисти и специалисти среда. В Хановер, като водещ производител на първокласни автомобили и мотоциклети, BMW ще представи широка гама от персонализирани решения за функционални аварийни превозни средства, както на две, така и на четири колела, които отговарят на най-високите изисквания не само за функционалност, производителност и безопасност, но и по отношение на устойчивост и рентабилност.

BMW аварийни автомобили: способни и мощни

На INTERSCHUTZ 2015 BMW представя общо четири автомобила – включително два мотоциклета – на професионалисти от цял свят. Революционното BMW i3 ще отпразнува световната си премиера като командно превозно средство на пожарната бригада, за първи път модел BMW i е използван в тази област. На щанда на BMW Group в зала 25, пожарната версия на BMW X3 xDrive20d допълнително подчертава мултифункционалните възможности на гамата BMW X.

За високоскоростни доставки, преди справяне с пожари, BMW R 1200 RT Firexpress е отличен в тази област. Заедно с BMW F 800 GS като авариен мотоциклет, той демонстрира предимствата, свързани с професионалната употреба на мотоциклети.

Допълнителна информация за аварийните автомобили на BMW можете да намерите на www.bmw-behoerden.de

Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: