BMW Tuning: вашите модификации на BMW

Съдържание:

BMW Tuning: вашите модификации на BMW
BMW Tuning: вашите модификации на BMW
Anonim
BMW M4 F82 bmw тунинг от EAS
BMW M4 F82 bmw тунинг от EAS

BMW Tuning: какви модификации сте направили или ще правите по вашето BMW?

BMW разполага с лоялни тунинг ентусиасти. Хората обичат да се хващат за своите BMW и да експериментират с най-новите подобрения, които производителят на витлата и външните подготвители решават, за да ги направят по-бързи, по-силни, с по-свеж вид и по-добри за управление. Частите за тунинг на BMW позволяват безкрайни количества неоригинални части, достъпни за собствениците, за да подобрят своите BMW.

Не че колите се нуждаят от много подобрения, но някои собственици обичат да добавят личен щрих. Най-честите и популярни персонализации вероятно са надстройките на ауспуха и окачването.

Те са най-често срещаните поради тяхната относителна лекота. Никой не поема отговорност за смяна на колянов вал или надграждане на разпределителен вал.

Има по-лесни модификации на двигателя като всмукване, междинен охладител, пренасочване, но бих казал, че окачването и изпускателната система са най-често срещаните.

Някои от тези промени могат да добавят интересни подобрения в динамиката на шофиране.

Добрият ауспух може да накара една добра кола да гърми на пътя. А за автомобили с малко остри тонирани линии на ауспуха, като F80 M3, актуализацията на същото може да гарантира огромни предимства по отношение на звука и динамиката на дима. Спортните автомобили трябва да имат мощен и екзотичен звук, така че понякога е необходим ауспух след продажбата, за да се получи звукът, който собственикът търси. Въпреки това, това може да бъде подвеждащо, като някои изпускателни системи, които вместо да имат пълен, твърд и плътен звук, издават абсолютно ужасен звук.

Така че отнема известно време и усилия, за да изберете правилния за фина настройка на BMW.

Актуализациите на групата на окачването са може би най-забележителните, тъй като имат голям ефект върху това как колата реагира на неравности. Но отново трябва да се внимава при избора на ъпгрейд на окачването, тъй като може да падне от тигана в жаравата. БМВ-тата вече са страхотни коли по отношение на настройките и управляемостта и изкушението от "евтино" окачване може да съсипе колата. Ето защо, като направите внимателна настройка на BMW, като изберете качествен материал, като регулируемия PSS10 на Bilstein, можете да имате значителни подобрения както в управляемостта, така и в настройката. Качествените настройки като тези са скъпи, но си заслужават, ако искате да направите оптимална настройка на BMW.

Очевидно компанията майка ще ви каже, че колата е перфектна по този начин, но трябва да призная, че е забавно да персонализирате колата и да я направите своя. Пример за екстремен тунинг на BMW е естетическата подготовка на BMW M4 Austin Yellow от AUTOCouture.

Има много повече. Има милиони начини да персонализирате и модифицирате вашето BMW.

Това са само няколко. БМВ-тата са забавни коли за настройване, тъй като започвате от повече от добра основа. Какви модификации сте направили по вашето BMW или възнамерявате да правите? Ще имате ли пълна програма от BMW Tuning части, за да се докоснете до тях?

Препоръчано: