BMW Серия 7 G11: Установете се в лукса

Съдържание:

BMW Серия 7 G11: Установете се в лукса
BMW Серия 7 G11: Установете се в лукса
Anonim
BMW Серия 7
BMW Серия 7

Първокласният комфорт е предпоставка за луксозна класа. В новото BMW Серия 7 то гарантира спокойствие, релакс и перфектното взаимодействие между мобилност и стил на живот

Независимо дали искате да се поглезите в СПА центъра в луксозен хотел, да отпуснете седалка в първа класа на полет на дълги разстояния или да седнете в кафенето на концептуален магазин в Милано, продуктите и услугите от които искрено се наслаждавате, са изпипани до най-малкия детайл.

Те предоставят потребителско изживяване, съобразено с възможно най-широк диапазон от нужди и ситуации.

Персонализирано обжалване съгласно

Докато благосъстоянието обикновено се ограничава до красотата, личната грижа и "нежната" медицина, идеята за благосъстоянието отива по-далеч и е централна за развитието на BMW Серия 7. В един свят доминиран от скоростта и крайните срокове, автомобилът не само осигурява оазис на спокойствието и възможност да се отдръпнете, но също така прави моментът на релаксация приятен за всички сетива.

Тук комфортът и функционалността стават част от едно и също решение. Приятната приветствена светлина "Carpet" се простира от вратата на колата, осигурявайки впечатляващо посрещане на пътниците и предлага усещане за познатост при влизане и излизане от колата. Изживяването при шофиране е значително подобрено благодарение на активните компоненти на шасито на системата Executive Drive Pro.

Неравните участъци от пътната настилка се разпознават незабавно и въздействието им се смекчава.

Щедро усещане за пространство

Независимо дали зад волана или в Executive Lounge зад предната пътническа седалка, това е свят различен за пътниците в BMW Серия 7. Панорамният стъклен покрив Sky Lounge, който започва от В-колоната, създава щедро усещане за простор, докато базираната на LED графична светлина създава поразителна атмосфера в тъмното. Нивата на шум при шофиране са сведени до минимум, а единственият аромат, наложен върху пътниците, е дискретният аромат на висококачествена кожа Nappa. Клиентите обаче могат да изберат да добавят някой от осемте парфюма, разработени специално за микса, в зависимост от настроението и вкуса. Техните дървесни и свежи нотки са подходящи за характера на автомобила. Функциите за масаж са интегрирани в седалките, а задното отделение вече предлага иновативната нова програма "Vitality", която помага за стимулиране на областта на раменете и врата. В същото време удобната възглавница позволява на пътниците да се настанят във възможно най-добрата позиция, като ги приканва да се отпуснат за известно време на задната седалка.

BMW Серия 7 е не само динамичен автомобил от най-висок технически клас, но и убежище на спокойствие, спокойна работна среда и място за физическо възстановяване. В днешно време най-взискателните клиенти очакват продуктите им да бъдат нещо повече от функционалност; но те също така са нетърпеливи да се насладят на лично изживяване и усещане, че са обгрижвани и обгрижвани.

Вгражда лукс с нови стойности

Като такова, BMW Серия 7 се вписва добре в нашето променящо се време. Ако идеята за използвания лукс е неразривно свързана със състоянието и желанието за изключителност, днес се прилагат различни ценности. Вече няма лого като знак за благополучие и като гаранция за престиж.

В днешно време пазарът принадлежи на продукти, които предвиждат нуждите, преди те да бъдат артикулирани, способни да задоволят потребителите според техните собствени условия и са в състояние да предвидят настроенията.

От определен момент луксът започва да се отнася до детайлите. Най-доброто отношение се предлага от хотела, който запазва непокътнат екземпляр от своя вестник за закуска или вестник, който е преминал през няколко ръце по време на пътуване? Хавлиите в стаята просто големи и бели ли са или имат и мекота и приятен, фин аромат?

Стюардът, който ви сервира идеално охладена чаша шампанско, върна ли я на мястото й, за да не ви безпокоят, докато работите на лаптоп? Стилните добавки от големи вестници като The New York Times, The Wall Street Journal и Frankfurter Allgemeine Zeitung показват колко важни са въпроси като лукса и благосъстоянието. Те очакват добре обмислена гама от продукти и материали от висок клас и искат да знаят условията на производство и устойчивост.

Оптимизирано удоволствие от шофирането и максимален комфорт при възстановяване

За BMW Серия 7 това означава да се уверите, че възглавниците на седалките са удобни, но също така и че са направени от най-добрите материали с минимално въздействие върху околната среда. Днес един продукт от високо ниво трябва не само да бъде прецизно проектиран до най-малкия детайл, но също така трябва да позволява на потребителя индивидуално да контролира и конфигурира функциите му.

Tablet Touch Command на BMW ви позволява да управлявате функции като вътрешно осветление, климатик и развлекателна система директно от задните седалки. По този начин BMW Серия 7 предлага максимално изразяване на технически оптимизирано удоволствие от шофирането и в същото време уникална степен на персонално конфигуриран комфорт. Всичко това безспорно представлява ново измерение на лукса.

Препоръчано: