BMW Motorrad Italia: “ Boxerata 2V”

Съдържание:

BMW Motorrad Italia: “ Boxerata 2V”
BMW Motorrad Italia: “ Boxerata 2V”
Anonim
BMW Motorrad Italia R NineT
BMW Motorrad Italia R NineT

Освободете двигателите. BMW Motorrad Italia спира в Рим за "2-клапана Boxerata"

BMW Motorrad Italia спира в Рим за грандиозно събиране, посветено на собствениците на стандартни или персонализирани BMW боксерки с 2 клапана.

Срещата е насрочена за неделя, 21 юни, съвпадаща с лятното слънцестоене и събитието "Bread &Salam", организирано от месечното италианско списание Riders.

Дългогодишни ентусиасти на BMW Motorrad Italia, които ревниво пазят боксер модел с 2 клапана в гаража си, ще се срещнат в 9 сутринта в представителството на BMW Motorrad Roma на Via Prenestina 1023.

Оттук ще тръгне 2-клапанната Boxerata, която, благодарение на приятелското сътрудничество на мотоклуба на Държавната полиция, ще отведе караваната до селцето Vivaro в асоциационния парк Terranostra, на няколко километра от езерото Albano.

По улиците на столицата и римските замъци ще дефилират най-красивите специални и класически BMW Motorrads с боксерни двигатели с въздушно охлаждане: от славните ендуро, през очарователните роудстъри, до туристическите модели, докато тъй като са оборудвани с мощен 2-клапанов боксер двигател.

Както при предишното издание, римската сцена на "Boxerata 2 Valvole" също ще включва новото BMW R nineT, първото специално производство, произведено от BMW Motorrad, което въплъщава над 90 години история на марката в своята елегантен алуминиев резервоар, в кръглия фар с минимално изрязване и в детайлите, обработени с майсторство и, разбира се, в класическия и вечен двигател Boxer.

Тази година събирането ще съвпадне със събитието „Хляб и салам“, организирано от списание Riders, мултибрандово събитие, безплатно и отворено за всички, с неформален дух и обяд, предлагани от организацията, която за за първи път се премести от 'Oltrepò Pavese в Pratoni del Vivaro в един незабравим ден за всички фенове на две колела.

Всъщност през деня на неделя, 21 юни, в допълнение към мотоциклетния парад ще има и серия от особено приятни и забавни моменти като церемонията по награждаването на най-любопитните промоции, най-специфичното облекло и аксесоари и ще има всичко необходимо за пикник с приятели.

Препоръчано: