BMW Серия 7 G11: Добре дошли в новия лукс

Съдържание:

BMW Серия 7 G11: Добре дошли в новия лукс
BMW Серия 7 G11: Добре дошли в новия лукс
Anonim
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11

Изцяло новото BMW Серия 7 G11: флагман според BMW

Новото BMW Серия 7 G11 официално дебютира тази сутрин в напълно нов облик. Но за господата шофьор или бизнесмен това не е нищо ново. През предходните месеци колата вече беше представена на някои високо избрани клиенти и сега BMW Серия 7 G11 е достъпна за всички купувачи по целия свят. Революция под кожата и еволюция на външните линии. Да, защото ако външната линия е със сигурност ориенталска (за да отговори на пазар, който поглъща около 60% от BMW Серия 7, 90% от които се продават като Individual, Ед.), под кожата имаме възможно най-иновативното.

Използването на материал, подсилен с въглеродни влакна (CFRP) в архитектурата на каросерията, нови модулни двигатели, plug-in хибридната система на новото BMW 740e, системата за активно окачване Executive Drive Pro, бутона за избор на режим на шофиране с режим ADAPTIVE и технологията LASER за предните фарове, осигуряват на това BMW Серия 7 G11 повишена динамика, ефективност, комфорт и безопасност по време на шофиране.

В задната част максималното благополучие се гарантира от оборудването на Executive Lounge с функция за масаж и програма Vitality, панорамния стъклен покрив Sky Lounge, Welcome Light Carpet, докосването на околната светлина и седалката за смартфон с индуктивна станция за зареждане

Иновативни акценти в областта на управлението и подпомагането на водача се предлагат от разширяването на системата iDrive с BMW сензорен дисплей и управление с жестове, както и Touch Command, новия BMW Head-Up-дисплей, '' Предупреждение за напречен трафик, насочване в лентата и асистент за управление, активна защита от страничен сблъсък, съраунд изглед с 3D изглед и система за дистанционно паркиране

Но това са неща, които вече имахме възможността да оценим в дългото представяне на техническите иновации на новото BMW Серия 7 G11.

Историята

Флагманът на BMW отразява ангажимента на компанията да проправи пътя за развитието на иновативно технологично съдържание, като същевременно потвърждава в динамиката и комфорта на шофиране това, което беше добро в предишното BMW Серия 7. Серия 7, представена на пазара в САЩ през 1978 г., ще бъдете 6-то поколение на BMW Серия 7, което ще стъпи на звездите и ивиците.

Много функции и технологии, разработени от BMW, въведени в предишните поколения на Серия 7, бяха предшественици на своето време. Иновативни като антиблокиращата спирачна система (ABS), която се появи за първи път в модела от 1978 г., който беше и първият сериен автомобил в света, който включва електронен компютър за управление на двигателя (цифрова електроника на двигателя - DME).

Укрепване на лидерството в сегмента с бордови компютър (OBC) и електронен круиз контрол - трябва да имате - за луксозни пътувания на дълги разстояния.

Второто поколение донесе иновативни технологии като автоматичен контрол на стабилността, адаптивно управление на смяната на скоростите, антишумни прозорци с едновременно управление на автоматично изкачване и спускане за четирите врати и люка, както и дебют. първата употреба в света интегрирана бордова електроника с разширени диагностични възможности и ксенонови фарове (750iL).

Технологии като динамичен контрол на стабилността, система за защита на главата и бордова навигационна система с движеща се карта, технология CAN Bus за каросерийна електроника (5 интегрирани централни блока) и революционната система за блокиране на страничен удар.

В своето четвърто поколение BMW въведе Active Roll Stability (ARS) на седан, технологията MOST Bus за електрическата система с над 70 общи блока за управление на автобуса и всмукателен колектор с променлива геометрия. За първи път в света бяха въведени адаптивни стоп-светлини и електромеханична ръчна спирачка и електронни адаптивни фарове.

BMW продължи с въвеждането на технологии за безопасност в своето пето поколение на Серия 7, която излезе на пазара в САЩ през 2009 г.

Системи за нощно виждане 2 с разпознаване на пешеходци, интегрирано активно кормилно управление, адаптивно управление на светлините с динамична система за управление на фаровете със сензори за измерване на скорост, ъгъл на завиване и отклонение, както и колектори за "обратен поток" за улесняване на по-добро пълнене и минимизиране на турбо забавянето, бяха ключовите точки на това поколение.

Основният принцип на BMW за безопасен транспорт е осигурен с функции като разпознаване на мъртвата зона и система за предупреждение при напускане на лентата. Активният круиз контрол със система за предупреждение за сблъсък отпред, динамичен контрол на амортисьорите и динамичен контрол на шофирането гарантират страхотна репутация на BMW Серия 7.

Екстериорният дизайн на новото BMW Серия 7 G11

BMW Серия 7 е флагманът на BMW, когато става въпрос за иновации в дизайна и технологиите. Дизайнът на новото BMW Серия 7 G11 съчетава елегантен екстериор и интериор с луксозни производствени процеси, създавайки хармонични пропорции за отличителен външен вид. Пътническото отделение е обрамчено от предимно хоризонтални повърхности и линии, включващи цветове и материали, които създават релаксираща среда.

Новото BMW Серия 7 G11 ще се предлага в Съединените щати изключително във версията с дълга база (с 2,5 сантиметра повече от предишната), докато на останалите пазари ще бъде широко разпространена и с къса база.

5 247 метра дължина, 1 227 метра ширина и 1 478 метра височина, новото BMW Серия 7 G11 е най-просторният седан, създаван някога от марката, и се отличава с класа и пространство за краката на задните президентски седалки. Гладък, отрицателно наклонен покрив показва познатите пропорции на BMW, подчертани от дълъг преден капак, къси надвеси, дълго междуосие и изместен назад кокпит придават нотка на спортна елегантност и мощно усещане за динамика.

Два пастелни нюанса и девет метални нюанса се предлагат за външната боя на новото BMW Серия 7 G11. Carbon Black Metallic и Singapore Grey Metallic могат да бъдат поръчани само в комбинация със спортния пакет M.

В зависимост от варианта на модела, новото BMW Серия 7 G11 е оборудвано стандартно с 18-инчови или 19-инчови джанти, докато списъкът с опции и оригиналните аксесоари на BMW предлагат избор от други алуминиеви джанти до 18-инчови до 21 инча.

Органите за управление на централната конзола са обрамчени от тънки дървени или алуминиеви повърхности. Както хромираните, така и лайсните на арматурното табло се изработват индивидуално за всеки автомобил; следователно техните размери са съпоставени до най-близкия милиметър. Стандартните и допълнителни функции, предназначени да създадат усещане за лукс, се определят от прецизна изработка. Щедрите нива на пространство се подчертават от хоризонтална структура на повърхността, която се простира през тапицерията на вратата. Клиентите могат да избират между пет цветови вариации за кожа Dakota на вариантите 740i или пет ексклузивни тапицерии от кожа Nappa, налични и за двата модела.

Индивидуален дизайн

Ексклузивният външен вид на новото BMW Серия 7 G11 е допълнително подобрен от пакета за интериорен дизайн, таван от алкантара, задни стелки с къс косъм и вложки от фино дърво за дръжката на капака на предпазния колан, на централния подлакътник на отзад и при дръжките на Imperial в задната част на купето.

Спортният пакет M позволява на клиентите да изпитат по-задълбочено динамичните качества на шофиране на новото BMW Серия 7 G11.

Този пакет включва M аеродинамичен комплект, облицоващ предните / задните врати със съответните престилки със странични прагове, плюс 19-инчови или 20-инчови алуминиеви джанти със специфичен M дизайн в зависимост от модела, осветени пети с M лого и вложки в светъл или тъмен хром.

В допълнение, специфични детайли за M нивото на оборудване подчертават спортния характер на новото BMW Серия 7 G11 отвътре. Те включват BMW Individual Imperial в цвят антрацит и поставка за крака на водача от полиран алуминий с логото M.

BMW EfficientDynamics

Пълният пакет за подобрено удоволствие от шофирането и ефективност на новото BMW Серия 7 G11 включва интелигентен олекотен дизайн с пластмаса, подсилена с въглеродни влакна (CFRP), като част от концепцията BMW EfficientLightweight, нов агрегат TwinPower турбо 6 цилиндъра вграден за модела 740i, получен от новото поколение модулни двигатели от BMW Group, в комбинация с нови иновативни решения за усъвършенстване на управлението на енергията и аеродинамичните свойства. Използването на технологията BMW eDrive в Plug-in хибридния модел BMW 740e xDrive е още един акцент.

BMW EfficientLightweight: намаляване на теглото с до 130 кг благодарение на технологията Carbon Core

Благодарение на стратегията BMW EfficientLightweight, новото BMW Серия 7 ще наклони везните до 130 кг зад предходното поколение. Сърцето на конструкцията е каросерия с Core Carbon, базирана на трансфера на технологии, извлечени от развитието на моделите BMW i. Използването на CFRP - чиито свойства са подходящи за използване в зони на пътническите отделения, изложени на големи натоварвания - увеличава твърдостта и здравината на усукване. Конфигурацията на елементите от ламарина може да се регулира съответно, което позволява значително намаляване на общата маса.

Преработено V8 задвижване и преработено xDrive задвижване на четирите колела

Гамата от двигатели, налични при пускането на пазара на новата гама BMW Серия 7 G11, се задвижва от BMW 750i xDrive с неговия мощен V8 двигател. Този двигател има работен обем от 4,4 литра и технологията BMW TwinPower Turbo с турбокомпресори, разположени във V-образното пространство между редовете цилиндри. Този преработен V8 двигател вече включва турбокомпресори TwinScroll, специфични изпускателни колектори Cross Bank Exhaust Manifold, направени от тънкостенна отливка. Ефективността на двигателя е увеличена с промяна на съотношението на компресия от 10,0:1 на 10,5:1 и с най-новото поколение VALVETRONIC и Double-VANOS технология.

Системата за охлаждане на двигателя е оптимизирана с отделни потоци през цилиндровите глави и цилиндровите втулки, която сега включва водна помпа, регулирана от електронния блок за управление. Диапазонът може да бъде ограничен до 10 процента, за да загрее двигателя по-бързо, като същевременно се намали консумацията на енергия. За първи път в производствена машина всмукателният колектор е частично интегриран в главата на цилиндъра, което позволява намаляване на триенето на въздушния поток, намалявайки външните размери на същия. Като цяло коефициентът на полезно действие на двигателя с мощност 451 к.с. е значително подобрен.

Новият V8 двигател е съчетан с най-новата версия на интелигентната система за задвижване на всички колела, която оборудва BMW 750i xDrive. Напълно променливата система разпределя мощността според електронно контролиран модел между предните и задните колела, подобрявайки сцеплението и стабилността, както и динамиката на управление в завоите.

Новият 6-цилиндров двигател B58 на 740i

Новата моделна гама BMW Серия 7 G11 ще се задвижва от нова фамилия двигатели, включително редови шестцилиндров двигател от най-новото поколение задвижващи агрегати от BMW Group. Новият бензинов двигател с технологията BMW TwinPower Turbo е свързан с допълнително усъвършенствана осемстепенна трансмисия Steptronic. 3.0-литровият Turbo с 326 к.с. на 740i е напълно нов. Двигателят B58 има нов колянов вал, нова цилиндрова глава и маслена помпа с променлив работен обем, всички направени от алуминий. Турбокомпресорът TwinScroll приема нова система за индиректно зареждане със система за охлаждане въздух-вода, вградена във всмукателния колектор, работеща в унисон с новата система HPDI (High Precision Direct Injection), най-новото поколение на системата VALVETRONIC и променливия клапан Double-VANOS система за време.

Новото BMW 740e xDrive plug-in хибрид

740e xDrive съчетава технологията на BMW plug-in hybrid (PHEV) с големия седан на BMW и ще направи официалния си дебют през 2016 г. Прогресивният характер на новото BMW Серия 7 G11 е допълнително подчертан от включването на хибриден вариант. В случая на Plug-in хибридния модел не само основният карбон за пътническото отделение се корени в ноу-хауто, натрупано от разработването на автомобили BMW i, но и технологията BMW eDrive, която е на силовите агрегати.

Контролираното и интелигентно взаимодействие между 2,0-литров бензинов двигател с BMW TwinPower Turbo технология и електрическо задвижване, интегрирано в осемстепенната скоростна кутия Steptronic, придава на BMW 740e xDrive двойно лице: настоящо ускорение и значително по-висок разход на гориво ефективност с по-ниски емисии при ежедневно шофиране.

Енергията за електрическия мотор се черпи от литиево-йонна батерия с високо напрежение, разположена под задната седалка, където е особено добре защитена в случай на инцидент. Може да се презарежда чрез свързване към всеки стандартен домашен електрически контакт, BMW i Wallbox или обществена станция за зареждане. Бутонът eDrive на централната конзола позволява на водача да регулира режима на работа на хибридното задвижване. В основната настройка AUTO eDrive мощността на двигателя се увеличава от осезаемия ефект на електрическия мотор при ускорение. С включен режим MAX eDrive, BMW 740e xDrive може да работи изцяло на електричество, което означава нулеви локални емисии при скорости до 120 км/ч за максимален пробег от 37 км.

Водачът може да избере режим на управление на батерията, който увеличава или поддържа състоянието на високоволтовия заряд на батерията, така че захранването да може съзнателно да се запази. Всеки път, когато воденето по маршрута е активно в навигационната система, функцията за прогнозно управление на енергията изчислява специфична стратегия и се връща за електрическо насочване към въведената дестинация.

8-степенна автоматична трансмисия Steptronic Sport, свързана с навигационната система

Нова система за управление на трансмисията прави придвижването по-удобно и позволява трансмисията да бъде свързана със стандартната навигационна система. Базираната на навигационни данни стратегия за превключване означава, че изборът на предавка може да се адаптира към ситуацията на шофиране и профила на маршрута, дори ако навигационният автопилот не е зададен. Характеристиките на работния обем се регулират според избрания режим на шофиране, така че акцентът да може да бъде поставен върху комфорта на шофиране и/или спортния дух. Трансмисията също така включва лостчета на волана и функция Launch Control, която позволява ускорение от място с максимална мощност и оптимално сцепление.

Функции като регенерация на спирачна енергия и функция Auto Start Stop осигуряват високоефективно управление на енергията. Активирането на режима ECO PRO с опцията за шофиране Dynamics Control позволява използването на каботажната функция, която отделя двигателя по време на освобождаване, докато се движите със скорости между 50-160 км/ч. Обхватът на този режим от функции, които вече са индивидуално програмируеми за първи път, също включва ефективност, ориентирана към функциите за удобство, съвети за ефективност, както и Assistant Route-Right, който дава препоръки за ефективен стил на шофиране въз основа на навигацията данни.

Въздушно окачване и динамичен контрол на амортисьорите като стандарт

Новото BMW Серия 7 G11 разполага с предно окачване с двойни напречни носачи, задно окачване с пет звена и електрическо серво управление, които комбинират отзивчивост и производителност. Стандартното включване на предно и задно самонивелиращо се въздушно окачване дава на луксозните модели голям комфорт при возене. Окачването се захранва с въздух от електрически задвижван компресор с резервоар под налягане. Дори когато двигателят е изключен, височината на каросерията на автомобила се регулира, за да остане на постоянно ниво, а въздухът се контролира индивидуално за всяко колело, компенсирайки равномерно разпределения товар.

Контролът на нивото може да се управлява ръчно, което ви позволява да променяте височината на автомобила от земята до 20 милиметра, когато шофирате по неравен участък от пътя или особено близо до стръмен частен път. При скорости над приблизително 35 км/ч контролът на нивото автоматично се връща към стандартната си настройка. Когато режимът SPORT е активиран с превключвателя Dynamics Drive Control, от друга страна, пътният просвет автоматично намалява с 10 милиметра при движение с висока скорост.

Предимствата на въздушното окачване отпред и отзад са подобрени със стандартната система за динамичен контрол на амортисьорите. Електронно регулируемите амортисьори подобряват комфорта на окачването, като същевременно добавят динамичните качества на седана. Разнообразие от режими могат да бъдат активирани с превключвателя Dynamic Drive Control, които служат за предпочитане на всички изживявания при шофиране, като комфорт при шофиране (COMFORT, COMFORT +) или спортно шофиране (режим SPORT).

Премиера за Active Comfort Drive с предварителен преглед на пътя

Нивата на комфорт, динамика и производителност могат да бъдат повишени още повече с опция, която прави своя дебют в изцяло новото BMW Серия 7 G11: Active Comfort Drive с Road Preview.

Тази система за активно управление на шасито, която се предлага за всички модели с изключение на BMW 740e xDrive, работи в унисон с предното и задното въздушно окачване и Dynamic Drive Control за постигане на забележително ниво на амортисьорите и комфорт при возене.

Включва новата усъвършенствана версия на системата Dynamic Drive за намаляване на търкалянето на предното и задното окачване. За първи път активното стабилизиране при накланяне сега се извършва от електромеханичен задвижващ механизъм, минимизирайки тенденциите за допълнително люлеене на каросерията, когато е необходимо, осигурявайки управление, пъргавина и спортен дух, повишавайки безопасността и комфорта при шофиране. Регулируемите стабилизиращи щанги са настроени така, че да позволят на системата за окачване максимална свобода на движение за допълнителен комфорт. Повишаващият комфорта ефект се подчертава от стандартното въздушно окачване. Новата система също е по-ефективна от предишното хидравлично управление.

Интегрално активно управление с нов дизайн

Интегралното активно управление се предлага като опция за новото BMW Серия 7 G11.

Планетарната скоростна кутия, използвана преди отпред, отстъпи място на зъбна рейка и зъбно колело с променливо съотношение на кормилното управление, което означава, че интегралното активно кормилно управление вече може да се предлага и във връзка със системата за задвижване на четирите колела BMW xDrive.

Чрез завъртане на задните колела или в противоположна, или в същата посока при управление, в зависимост от конкретната ситуация на шофиране, тази система е в състояние да увеличи както маневреността в градския трафик, така и пъргавината при шофиране с висока скорост, като същевременно гарантира особено плавен и спокоен отговор при смяна на лентата и завиване.

Управление на динамиката на шофиране: сега с АДАПТИВЕН режим

За първи път АДАПТИВЕН режим може да бъде избран и в новото BMW Серия 7 G11 със съответния превключвател. При активирана тази настройка настройката на автомобила се съобразява с текущия стил на шофиране и се променя според маршрута. Системната логика реагира на движението на педала на газта и факторите на волана и дали селекторът за превключване е в позиция D или S. В зависимост от ситуацията на шофиране, системата на двигателя и шасито се конфигурират както за спортно, така и за комфортно представяне. От данните от навигационната карта всичко се взема предвид, за да се избере идеалната настройка за автомобила, например при превключване от градско шофиране към магистрала или криволичещи пътища или при наближаване на кръстовище.

Превключвателят Dynamic Drive Control, разположен на централната конзола, вече има нов дизайн. Режимите COMFORT, SPORT, ECO PRO и Adaptive могат да се активират директно с натискане на бутон, докато бутонът COMFORT има и функция COMFORT +.

Шофьорите имат възможност за програмиране на индивидуална конфигурация за спортни и ECO PRO режими чрез системата за управление iDrive. По този начин е възможно да се комбинират характеристиките на динамичното превключване и директната реакция на кормилното управление с комфортната настройка, например, когато режимът SPORT е активен. В режим ECO PRO вече е възможно индивидуално програмиране на контролните характеристики на амортисьорите и кормилното управление, като обхватът на настройките за подобряване на ефективността също може да се променя.

iDrive 5.0 със сензорен дисплей и управление с жестове

Системата за управление iDrive вече се предлага с технология със сензорен екран, предлагана във връзка със стандартната навигационна система. Работата с iDrive стана по-лесна благодарение на технологията със сензорен екран. Гласов контрол и избор на физически ключ също са налични.

Системата iDrive също работи заедно със серийното управление с жестове, което е предварително представено на новото BMW Серия 7 G11. Предварително избрани движения на ръцете в близост до централната конзола позволяват на 3D сензорите да записват и изпълняват необходимите действия.

Могат лесно да се извършват жестове за регулиране на контрола на звука на звука, приемане или отхвърляне на входящи повиквания. Има и конфигурируем жест, чиято свързана функция може да бъде персонализирана чрез избор на възможни функции, като навигация до домашния адрес или изключване на екрана. Управлението с жестове може да се използва като алтернатива на конвенционалните средства за работа, без да е необходимо отделно активиране. Наличието на този метод на управление се обозначава в приложимите ситуации чрез съответната икона на контролния дисплей.

Динамичен цифров инструментален клъстер, сензорно управление, безжично зареждане

Новият инструментален панел Dynamic Digital е стандартен за новото BMW Серия 7 G11 и има 12,3-инчова повърхност на дисплея, която променя графиката и цвета на интериорната схема, използвана, за да съответства на избрания режим с Dynamic Control Drive Селектор

В режим COMFORT, дисплеят на инструменталната група включва акорд с четирите класически линейни инструмента, с функция на лупа за подчертаване на текущата скорост. Когато е активиран режим ECO PRO, оборотомерът се превръща в индикатор EfficientDynamics, който показва как да се увеличи максимално ефективността и как протича пътуването. И при включен режим SPORT, целият скоростомер се намалява, за да показва само важна информация. Избраната скорост и предавка се показват като големи цифрови дисплеи.

Новата серия 7 разполага с нова четиризонова климатична система като стандарт и отделна конзола за управление отзад. Централните отвори вече имат чувствителна на допир повърхност. Интензивността на вентилацията, функциите за управление на климата на седалките и системата за ароматизиране могат да се контролират чрез натискане на съответните бутони на екрана. Нови функции за комфорт, включително отопляеми предни седалки и задни подлакътници, двете врати и предна и централна задна конзола, система за свободни ръце, пълна с Bluetooth аудио стрийминг и USB порт, са включени като стандарт в новото BMW Серия 7 g11. Стандартно се предлага универсален държач, съвместим с широка гама мобилни телефони с безжично зареждане. Функцията за безжично зареждане включва поддръжка в централната конзола с дисплей за състоянието на зареждането заедно с втори микрофон за оптимизиране на функцията за свободни ръце за пътника отпред.

Луксозни седалки Комфорт и задни седалки в Executive Lounge

Пакетът Luxury Seating Comfort Package включва вентилирана задна седалка и удобни седалки, отопляеми предни седалки и задни подлакътници и 7-инчов операционен сензорен таблет.

Масажната функция за комфортните седалки предлага избор от осем програми, всяка с три различни нива на интензивност, които са предназначени да отпуснат и стимулират мускулите в засегнатите области на тялото. Отзад пътниците могат да се насладят на програмата Vitality. Специално проектиран за новото BMW Серия 7 G11, пътниците могат да се включат в активно обучение, за да съживят тялото си по време на по-дълги пътувания.

Пакетът Rear Executive Lounge Seating Package осигурява допълнителен комфорт при возене на задната седалка зад предната пътническа седалка. Облегалката се накланя под ъгъл от 42,5 градуса, което позволява седалката да се премести в релаксираща позиция. За да се осигури още повече място за краката на пътника отзад, седалката на предния пътник може да се плъзне напред с допълнителни 90 милиметра, а облегалката й може да се наклони напълно напред. За напълно безпрепятствен изглед отпред, облегалката за глава може да се сгъне. Електрически управлявана прибираща се поставка за крака е разположена в задната част на седалката на предния пътник. Екранът на системата за забавление на задната седалка може да бъде електрически регулиран за идеалния ъгъл на гледане за пътника отзад. Задната централна конзола Executive Lounge включва също сгъваема масичка, две поставки за чаши и отделение за съхранение, както и новия Touch Tablet интерфейс за управление.

Пълна преса BMW Серия 7 G11

Image
Image
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
Награда за свързаност на автомобила - BMW серия 7 g11
Награда за свързаност на автомобила - BMW серия 7 g11
BMW Group - bmw 7 серия g11
BMW Group - bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
Образ
Образ
Евростар 2016
Евростар 2016
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
jd power и сътрудници
jd power и сътрудници
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
BMW ConnectedDrive
BMW ConnectedDrive
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 series g11 CES Innovation Awards
bmw 7 series g11 CES Innovation Awards
Образ
Образ
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11

Препоръчано: