BMW X2: зелена светлина за производство

Съдържание:

BMW X2: зелена светлина за производство
BMW X2: зелена светлина за производство
Anonim
bmw x2
bmw x2

Според Autocar, BMW X2 е получило зелена светлина за производство

BMW X2 ще бъде позициониран между второто поколение X1 и настоящото X3, новият мини SUV с пет врати, новият BMW X2 F47, влиза в продажба през 2017 г. Източници казват, че първият прототип ще започне тестване на пътя след няколко седмици. „Сега финализираме първите прототипи“, каза източник. „Те трябва да са на склад до края на месеца.“

BMW X2 ще бъде изградено върху платформата на BMW X1 с предно предаване и ще следва примера на големите BMW X4 и BMW X6, за да получи уникално стилизирана стоманена каросерия. Той ще има конфигурация с пет врати, като задната врата ще бъде поставена под по-голям ъгъл от този на по-практичното BMW X1, за да придаде силует на купе. Интериорът трябва да бъде широко споделен с новото BMW X1.

BMW X2 ще се продава изключително с три- и четирицилиндрови бензинови и дизелови двигатели, заедно с опцията за избор на предно задвижване или задвижване на четирите колела. M вариант на X2 и M Performance е предвиден за 2018 г. с B48 2,0-литров бензинов четирицилиндров двигател.

Стандартно B48 изразява 231 HP в максималната си деклинация, дори ако това е предназначено да се повиши силно около 300 HP. Те ще бъдат съчетани с шестстепенна механична или осемстепенна автоматична трансмисия, в комбинация с предно задвижване или задвижване на четирите колела.

X2 ще се произвежда заедно с новия X1 в завода на BMW в Регенсбург в Германия, за разлика от първото поколение BMW X1, което е произведено по линията на BMW Серия 1 и BMW Серия 3 в Лайпциг.

Препоръчано: