Бадовини: това е третият ред в Мизано

Съдържание:

Бадовини: това е третият ред в Мизано
Бадовини: това е третият ред в Мизано
Anonim
BMW Motorrad SBK Italia S1000 Badovini Misano
BMW Motorrad SBK Italia S1000 Badovini Misano

Трети ред за Badovini и BMW Motorrad Italia SBK Team в Misano Superpole

Великолепен ден на тестване и Superpole за отбора на BMW Motorrad Italia Superbike на световната писта Misano, в осмия кръг от световния шампионат на ENI FIM Superbike. Италианският пилот грабва третия ред на осма позиция.

Техниците на италианския отбор работиха усилено по настройката на своето BMW S 1000 RR, за да гарантират, че Аертон Бадовини е намерил правилното усещане с мотора. Работата, която продължи тази сутрин в последната квалификационна сесия, която реши достъпа до двата Суперполуса. Бадовини подобри най-доброто си време вчера, но времето от 1’35 902 не му позволи да отиде директно до Суперпол 2 и затова следобед Аертон се състезава в Суперпол 1.

Безплатната тренировъчна сесия преди Superpole беше използвана от екипа на BMW Motorrad Italia SBK за усъвършенстване на настройките на мотора и по-добра подготовка за следващия ангажимент. Бадовини, автор на безобидно подхлъзване между другото, постави време от 1’36 215 и завърши на тринадесето място.

В Superpole 1 страхотно представяне на Badovini, който намери добра настройка за своето BMW S 1000 RR и спря часовника на време 1'35 04, като не само подобри най-доброто си време с почти секунда в сутринта, но завоювайки втората позиция, която дава достъп до Superpole 2.

В Superpole 2 Аертон беше авторът на друго изключително представяне, с което той допълнително намали времето си за обиколка (1’34 881) и стигна до осмата позиция в общото класиране. Трети ред за него в двете състезания, които ще се проведат утре по 21 обиколки всяко.

Аертон Бадовини: „Много съм щастлив, защото вчера ми беше трудно да карам колелото си, докато днес, благодарение на страхотната работа на моя екип, намерихме ключа за проблемът и успях да карам силен много производителен мотор. Много съм мотивиран за утрешните две състезания, които нямам търпение да започнат. Днес непрекъснато се подобряваме. След катастрофата в свободната тренировка не бях много щастлив, но след това в първия Superpole взех смелост и във втория минах под стената на 1’35. За утре съм уверен, тъй като имам добро състезателно темпо и голямо желание да се справя добре.”

Херардо Акочела- Директор на екипа: „Доволни сме от това, което направихме през тези два дни. Badovini беше добър както на тренировките, така и на Superpole и работейки с него, нашият екип успя да подготви състезателен мотоциклет. Имаме добро темпо и затова утре се надяваме да имаме две добри състезания.”

Препоръчано: