BMW Golfsport и Доминик Фуос: заедно за победа

Съдържание:

BMW Golfsport и Доминик Фуос: заедно за победа
BMW Golfsport и Доминик Фуос: заедно за победа
Anonim
бмв голфспорт
бмв голфспорт

BMW Golfsport има нов посланик: 17-годишният Доминик Фус

Доминик Фуос ще бъде голфър посланик на BMW Golfsport в бъдеще.

17-годишният младеж ще се появи за първи път в новата си роля на BMW International Open (23-28 юни, Golfclub München Eichenried) тази седмица.

„Очаквам с нетърпение да работя с BMW и да направя следващата голяма стъпка в кариерата си. BMW има отлична репутация като голф партньор – в световен мащаб – и аз съм горд да бъда част от тази компания “, каза Фуос, който караше BMW Cruise e-Bike в началото на седмицата на турнира от GC München Eichenried.

През последните две години успях да натрупам ценен опит в европейската обиколка на BMW International Open и да изпитам страстта и вниманието към детайла, които BMW посвещава на голфа.

Ще направя всичко, за да представя BMW Golfsport възможно най-добре по света."

Foos попадна в новините, когато беше още на 12 години и достигна хендикап от 0.

За сравнение: на Тайгър Уудс му отне година повече, за да стане голфър с нулев хендикап.

На 15, Foos беше най-добрият аматьор на своята възраст в световната ранглиста и най-добрият германски аматьор сред мъжете. Последваха безброй национални и международни победи, включително две титли в Германския международен шампионат за аматьори за момчета.

Като най-младият победител в историята на турнира, той спечели френската международна шампионска титла за момчета през 2013 г. Момчето, родено в Карлсруе, постигна най-добрия хендикап, който германски играч е постигал до момента: хендикап от 6, 4 през 2013 г.

На седемнадесетия си рожден ден Фус стана професионалист във всички отношения.

Тази година BMW International Open отново ще бъде „Воден от страст“и с голямо „Удоволствие от шофирането“. Тази година Mobility Partner на BMW International Open е системата за споделяне на автомобили „Now Drive“. През седмицата на турнира клиентите вече могат да паркират в турнирните паркоместа без допълнително заплащане – на специално запазени паркоместа. BMW ще донесе разнообразен автомобилен парк в турнира, включващ най-новото от автомобилната гама на BMW, както и някои специални изненади. BMW i Driving Experience кани всички посетители да изпитат мобилността на бъдещето, като седнат зад волана на BMW i3 или BMW i8 близо до мястото на турнира. Тази година клиентите на BMW отново ще могат да се насладят на специална услуга: ексклузивен достъп до трибуната за клиенти на BMW на девети грийн и безплатна напитка в BMW Lounge на същото място, срещу представяне на BMW ключ, регистрационен талон, или BMW карта.

2015 BMW International Open продължава да се подкрепя от ключови партньори Rolex и Emirates, които разшириха своя дългосрочен ангажимент към турнира. Marriott Rewards, програмата за лоялност, управлявана от Marriott, ги обединява за първи път като основен партньор. Süddeutsche Zeitung остава верен на турнира като негов основен медиен партньор, както и Antenne Bayern, Konica Minolta и бизнес партньорът Hugo Boss.

Препоръчано: