Дни на BMW Motorrad: фестивал Come Together

Съдържание:

Дни на BMW Motorrad: фестивал Come Together
Дни на BMW Motorrad: фестивал Come Together
Anonim
Дни на BMW Motorrad
BMW Motorrad Days 2013;

Гармиш-Партенкирхен, сутрин 06.07.2013

Елате заедно - ПРЕВЪРНЕТЕ ЖИВОТА В ПАЗЕНЕ. 15 години Дни на BMW Motorrad от 3 до 5 юли в Гармиш-Партенкирхен

Дни на BMW Motorrad: Мотористите не обичат правите. Те изпитват повече удоволствие да се справят с криволичещи маршрути и това е още една причина да се насладите на състезанието в Гармиш-Партенкирхен от самото начало.

Вече 15 години десетки хиляди мотоциклетисти участват в най-голямото рали BMW Motorrad в света, BMW Motorrad Days в Гармиш-Партенкирхен.От 3 до 5 юли 2015 г. всички на две колела, с представа какво е чувството (или който иска да разбере), когато голямото семейство мотоциклети се събере, ще бъде като отново там. Всички са поканени. Програмата е разнообразна като моделната гама и разнообразна като общността на ентусиазираните мотористи. Имайки предвид тази широка гама от теми, със сигурност ще има нещо, което да зарадва всеки посетител.

Шоута: Шоуто продължава

 • Класически боксьорски спринтсе завръща! Шестнадесет TWIN с 2 клапана и осем Boxer с 4 клапана се състезават в двубои за ускорение по време на традиционния furlong (приблизително 200 метра).
 • Мотодрумът на Доналд Ганслмайер, най-старотостранстващо шоу в света, изиграно намотодрум, което ще ви замае главата на всеки половин час всеки ден от събитието. Трябва да се види.
 • Крис Пфайфъри неговото вълнуващоКаскадьорско шоуще се завърне! Човекът от Allgäu се появява с нови мотоциклети и акробатични движения, които ще изумят очите на посетителите.
 • В своетоMINI Stunt Show,Russ Swift демонстрира как опитни шофьори могат да паркират MINI на страничен паркинг или как да карат на две колела.
 • Като цяло, не забравяйте да държите очите си отворени за VIP-ове, които ще бъдат там или планират да дойдат в Гармиш. Например ветеран от остров МанМария Костело. Шофьорът на рекорда за скоростВалери Томпсън. ШоуменътWigald Boning. АктрисатаЛиза Томашевски. В момента тя се обучава за своята отворена шофьорска книжка, за да може да управлява BMW S 1000 RR на обществени места (амбициозно).
 • BMW Motorrad представя най-новияконцептуален мотоциклет"Concept Bagger" (багер, базиран на K 1600), "Concept Path 22" (проектно проучване на BMW R Ninet), нови мотоциклети, катоBMW R 1200 RS,S 1000 XR, както и по-нови продукти за моделната година 2016.

  И отново ще има мотоциклетно състезание в Hausberg! BMW R 1200 RS и BMW S 1000 XR ще чакат нови собственици.

Каране на мотоциклет

 • Как да стигнете до там:от 25 юни ще има специално на началната ни страница:

  bmw-motorrad.com / motorraddays, подчертаващи най-живописните обиколки, за да позволят на посетителите да достигнат до дните на BMW Motorrad.

 • Местни гидове предлагат да отведат гостите в мотоциклетни групи по криволичещите пътища близо до Гармиш-Партенкирхен на полудневна или целодневна обиколка. Районът Гармиш е един от най-красивите региони в света за мотоциклети.
 • Тестове за каранена настоящите модели: BMW Motorrad все повече обича да доказва защо се продават толкова много мотоциклети с бяло и синьо лого. Регистрирайте се рано!

  Регистрацията е възможна по всяко време на bmw-motorrad.com/motorraddays.

 • Офроуд тестово каранев Enduro Park на GS модели. Подходящо и за начинаещи офроуд
 • Grande Moto Parade:Съставът започва в 12:30 в събота, парадът приключва в 1:00 през нощта.
 • Parade Classic:Неделя, 12:00 на обяд класически мотоциклети BMW ще потеглят от Hausberg. Страхотна възможност да получите страхотни снимки на древни съкровища.

Промоции

 • Безплатен лиценз за каране:BMW Motorrad предлага тестови мотоциклети в зона без автомобили.

  Тук новодошлите могат да разберат защо карането на две колела с двигател между тях е толкова забавно. В тази област не се изисква официална шофьорска книжка.

 • Сервиз за мотоциклети:В допълнение към гумите и ремонта, тази година BMW Motorrad предлага и смяна на масло на специална цена с оригинални BMW двигателни масла ADVANTEC PRO и ULTIMATE, които са разработени изключително за двигатели с висока производителност.Тази оферта е валидна до изчерпване на количествата и зависи от капацитета на лабораторията. Моля, регистрирайте се предварително.
 • Кожени якета и легенда за каска - ограничено издание

  Продажби на лимитирана серия кожени якета BMW Motorrad за жени и мъже, както и каска "Legend". Ексклузивни разпродажби на събития.

 • Ü 100 000:Стартиране на мотоциклетен клуб за мотоциклети с над 100 000 км на километража. Собствениците на четирите мотора с най-голям пробег ще бъдат избрани и поканени в шатрата на организаторите в петък вечерта. Моля, регистрирайте се на bmwmotorradvote.com със снимки на километража, както и в социалните медии и лично в изложбената зала.

Парти в 3D

 • Палатка за бира: парти за добре дошли сGerry & Garyв петък вечер и голямо парти в събота вечер сBlechblos'n.
 • Motodrome:Персонализираната зона около Motodrome ще предлага предимно програма с алтернативна рок музика сRoot Booteg Bandв петък иDesperado5в събота.
 • United States Lodge:Музика на живо отFirst Coming(петък),Los Gringos(събота),Dreirad(събота) иDJ Robert(и двете вечери).
 • Лагерен огън:От 21 часа и двете вечери ще има лагерен огън на поляната сБайрондърпане на струните на китарата. Оферта за тези, които обичат да пеят, за деца, за младите по сърце или за други романтични лагерен огън.

BMW Motorrad Days 2014 Virtual Style:бъдете част от това в социалните медии

 • Всеки, който не може да бъде там лично, ще намериистинска актуализация със снимки, текст и видео от събитиетовъв всички канали: Facebook, Twitter, Youtube, Instagram и Google+. Просто потърсете „BMW Motorrad“в съответните канали.
 • Всеки може да се присъедини към този поток от информация от BMW Motorrad Days - просто използвайте хаштагаbmwmotorraddaysили публикувайте наcom / BMWMotorradза всеки, който трябваше да остане вкъщи.
 • BMW Motorrad ще награди първите три снимки стри пакета BMW Motorrad Days Fan.
 • За да сте сигурни, че всички репортери на място разполагат с достатъчно електричество, имаконтакти за захранване, достъпни безплатнов салона за социални медии в шатрата на изложителя.
 • Мотоциклетните агенти също могат да имат своя снимка, на която карат BMW S 1000 RR на своята „Мисия за каране“в MI: 5 настройки.
 • В петък и събота можете да се свържете с интересни хора в Hausberg чрезчат на живо, например пилотътКрис Пфайфър, пътешественик по светаДжоланди Рустили състезателен пилотСабине Холбрук.

Целият екип на събитието BMW Motorrad Days извади всички карти, за да привлече още повече мотоциклетисти, поне виртуално, от цял ​​свят да дойдат в Гармиш-Партенкирхен. Чат на живо с Крис Пфайфър, видео на Motodrome, селфита на CampFire.

Но най-доброто нещо, разбира се, е да бъдете там лично, да видите стари приятели и да създадете нови. Ще се видим в Hausberg.

BMW Motorrad Days Изображение "

Популярна тема