Дни на BMW Motorrad: фестивал Come Together

Съдържание:

Дни на BMW Motorrad: фестивал Come Together
Дни на BMW Motorrad: фестивал Come Together
Anonim
Дни на BMW Motorrad
Дни на BMW Motorrad
BMW Motorrad Days 2013;

Гармиш-Партенкирхен, сутрин 06.07.2013

Елате заедно - ПРЕВЪРНЕТЕ ЖИВОТА В ПАЗЕНЕ. 15 години Дни на BMW Motorrad от 3 до 5 юли в Гармиш-Партенкирхен

Дни на BMW Motorrad: Мотористите не обичат правите. Те изпитват повече удоволствие да се справят с криволичещи маршрути и това е още една причина да се насладите на състезанието в Гармиш-Партенкирхен от самото начало.

Вече 15 години десетки хиляди мотоциклетисти участват в най-голямото рали BMW Motorrad в света, BMW Motorrad Days в Гармиш-Партенкирхен. От 3 до 5 юли 2015 г. всички на две колела, с представа какво е чувството (или който иска да разбере), когато голямото семейство мотоциклети се събере, ще бъде като отново там. Всички са поканени. Програмата е разнообразна като моделната гама и разнообразна като общността на ентусиазираните мотористи. Имайки предвид тази широка гама от теми, със сигурност ще има нещо, което да зарадва всеки посетител.

Шоута: Шоуто продължава

 • Класически боксьорски спринтсе завръща! Шестнадесет TWIN с 2 клапана и осем Boxer с 4 клапана се състезават в двубои за ускорение по време на традиционния furlong (приблизително 200 метра) .
 • Мотодрумът на Доналд Ганслмайер, най-старото странстващо шоу в света, изиграно намотодрум, което ще ви замае главата на всеки половин час всеки ден от събитието. Трябва да се види .
 • Крис Пфайфър и неговото вълнуващо Каскадьорско шоуще се завърне! Човекът от Allgäu се появява с нови мотоциклети и акробатични движения, които ще изумят очите на посетителите .
 • В своето MINI Stunt Show,Russ Swift демонстрира как опитни шофьори могат да паркират MINI на страничен паркинг или как да карат на две колела .
 • Като цяло, не забравяйте да държите очите си отворени за VIP-ове, които ще бъдат там или планират да дойдат в Гармиш. Например ветеран от остров Ман Мария Костело . Шофьорът на рекорда за скорост Валери Томпсън . Шоуменът Wigald Boning . Актрисата Лиза Томашевски. В момента тя се обучава за своята отворена шофьорска книжка, за да може да управлява BMW S 1000 RR на обществени места (амбициозно) .
 • BMW Motorrad представя най-новия концептуален мотоциклет "Concept Bagger" (багер, базиран на K 1600), "Concept Path 22" (проектно проучване на BMW R Ninet), нови мотоциклети, като BMW R 1200 RS,S 1000 XR, както и по-нови продукти за моделната година 2016 .

  И отново ще има мотоциклетно състезание в Hausberg! BMW R 1200 RS и BMW S 1000 XR ще чакат нови собственици.

Каране на мотоциклет

 • Как да стигнете до там:от 25 юни ще има специално на началната ни страница:

  bmw-motorrad.com / motorraddays, подчертаващи най-живописните обиколки, за да позволят на посетителите да достигнат до дните на BMW Motorrad.

 • Местни гидове предлагат да отведат гостите в мотоциклетни групи по криволичещите пътища близо до Гармиш-Партенкирхен на полудневна или целодневна обиколка. Районът Гармиш е един от най-красивите региони в света за мотоциклети.
 • Тестове за каранена настоящите модели: BMW Motorrad все повече обича да доказва защо се продават толкова много мотоциклети с бяло и синьо лого. Регистрирайте се рано!

  Регистрацията е възможна по всяко време на bmw-motorrad.com/motorraddays.

 • Офроуд тестово каранев Enduro Park на GS модели. Подходящо и за начинаещи офроуд
 • Grande Moto Parade:Съставът започва в 12:30 в събота, парадът приключва в 1:00 през нощта .
 • Parade Classic:Неделя, 12:00 на обяд класически мотоциклети BMW ще потеглят от Hausberg. Страхотна възможност да получите страхотни снимки на древни съкровища .

Промоции

 • Безплатен лиценз за каране:BMW Motorrad предлага тестови мотоциклети в зона без автомобили .

  Тук новодошлите могат да разберат защо карането на две колела с двигател между тях е толкова забавно. В тази област не се изисква официална шофьорска книжка.

 • Сервиз за мотоциклети:В допълнение към гумите и ремонта, тази година BMW Motorrad предлага и смяна на масло на специална цена с оригинални BMW двигателни масла ADVANTEC PRO и ULTIMATE, които са разработени изключително за двигатели с висока производителност. Тази оферта е валидна до изчерпване на количествата и зависи от капацитета на лабораторията. Моля, регистрирайте се предварително .
 • Кожени якета и легенда за каска - ограничено издание

  Продажби на лимитирана серия кожени якета BMW Motorrad за жени и мъже, както и каска "Legend". Ексклузивни разпродажби на събития.

 • Ü 100 000:Стартиране на мотоциклетен клуб за мотоциклети с над 100 000 км на километража. Собствениците на четирите мотора с най-голям пробег ще бъдат избрани и поканени в шатрата на организаторите в петък вечерта. Моля, регистрирайте се на bmwmotorradvote.com със снимки на километража, както и в социалните медии и лично в изложбената зала .

Парти в 3D

 • Палатка за бира : парти за добре дошли с Gerry & Gary в петък вечер и голямо парти в събота вечер с Blechblos'n .
 • Motodrome: Персонализираната зона около Motodrome ще предлага предимно програма с алтернативна рок музика с Root Booteg Band в петък и Desperado5в събота .
 • United States Lodge: Музика на живо от First Coming (петък), Los Gringos (събота), Dreirad (събота) и DJ Robert(и двете вечери) .
 • Лагерен огън: От 21 часа и двете вечери ще има лагерен огън на поляната с Байрондърпане на струните на китарата. Оферта за тези, които обичат да пеят, за деца, за младите по сърце или за други романтични лагерен огън .

BMW Motorrad Days 2014 Virtual Style:бъдете част от това в социалните медии

 • Всеки, който не може да бъде там лично, ще намери истинска актуализация със снимки, текст и видео от събитиетовъв всички канали: Facebook, Twitter, Youtube, Instagram и Google+. Просто потърсете „BMW Motorrad“в съответните канали .
 • Всеки може да се присъедини към този поток от информация от BMW Motorrad Days - просто използвайте хаштага bmwmotorraddays или публикувайте на com / BMWMotorradза всеки, който трябваше да остане вкъщи .
 • BMW Motorrad ще награди първите три снимки с три пакета BMW Motorrad Days Fan .
 • За да сте сигурни, че всички репортери на място разполагат с достатъчно електричество, има контакти за захранване, достъпни безплатнов салона за социални медии в шатрата на изложителя .
 • Мотоциклетните агенти също могат да имат своя снимка, на която карат BMW S 1000 RR на своята „Мисия за каране“ в MI: 5 настройки .
 • В петък и събота можете да се свържете с интересни хора в Hausberg чрез чат на живо , например пилотът Крис Пфайфър , пътешественик по света Джоланди Руст или състезателен пилот Сабине Холбрук .

Целият екип на събитието BMW Motorrad Days извади всички карти, за да привлече още повече мотоциклетисти, поне виртуално, от цял свят да дойдат в Гармиш-Партенкирхен. Чат на живо с Крис Пфайфър, видео на Motodrome, селфита на CampFire.

Но най-доброто нещо, разбира се, е да бъдете там лично, да видите стари приятели и да създадете нови. Ще се видим в Hausberg.

BMW Motorrad Days
BMW Motorrad Days
Изображение
Изображение

Препоръчано: