BMW i8 Alpina: скоро нова Alpina?

Съдържание:

BMW i8 Alpina: скоро нова Alpina?
BMW i8 Alpina: скоро нова Alpina?
Anonim
алпийски
алпийски

BMW i8 Alpina е колата, която не очаквате.

Alpina може да трансформира настоящо BMW в истинско BMW. Доказателството би било евентуално BMW i8, преработено от техниците на Buchloe

BMW i8 Alpina би бил стратосферен автомобил. ALPINA има вроден талант да превръща BMW в BMW, каквито трябваше да бъдат, но не винаги го прилага на практика. Настоящите Alpina BMW B3 Touring и Alpina XD3 SUV са примери за автомобили BMW, които не са съществували, докато прекрасните луди от ALPINA не са ги измислили. Мисля, че е дошло времето същите прекрасни луди да се заемат с нов проект, ново BMW, по което никога не са работили досега. BMW i8.

BMW i8 е перфектният автомобил за ALPINA: всичко е там, бързо е, изглежда страхотно, луксозно и „зелено“. ALPINA разполага и с всички инструменти, за да направи един от най-добрите спортни автомобили на пътя по по-добър начин. Познавайки вида работа, която извършва ALPINA, може да се предположи връщане към произхода: тоест „смяна на двигателя“. Чрез смяна на малкия 1,5-литров 3-цилиндров TwinPowerTurbo с по-здравия 2,0-литров 4-цилиндров с технология TwinPowerTurbo. Този двигател очевидно ще бъде модифициран и все още ще бъде съчетан със своите електрически двигатели и шестстепенна автоматична скоростна кутия.

На практика всяко увеличение на конските сили би изпратило BMW i8 Alpina до върха на представянето на суперавтомобили, не на последно място заради това, че е толкова лек и бърз. И така, едно модифицирано от ALPINA BMW i8 Alpina би било абсолютно много бързо. Но в традицията на ALPINE нямаше да има само подобрения на мощността, о, не, винаги ще търсите малко повече. Екстериорът щеше да получи съществен ремонт с типичните за ALPINA раирани цветове и незначителни аеродинамични промени.

Също така би било чудесно да вземете 20-инчовите джанти ALPINA, които биха изглеждали невероятно на BMW i8 Alpina. Вероятно ще има и подобрения на окачването, тъй като ALPINA обикновено обича да надгражда амортисьорите, осигурявайки на колите си определено комфортно, но същевременно спортно возене.

Интериорът ще получи обичайната обработка на ALPINA с плюса, че интериорът на i8 вече е страхотно място за престой, но добавянето на кожа Lavalina и ръчно ушито от майстори на ALPINA би било още по-добро. Интериорите на ALPINA винаги са били една крачка пред интериора на BMW. Освен това синьо-зелената цветова схема на ALPINA би работила много добре с футуристичния и екологичен интериор на i8.

Така че по традиционния начин на ALPINA, това BMW i8 Alpina ще бъде голяма крачка напред от оригиналния автомобил. Би било по-удобно, по-бързо и може би дори по-красиво от оригинала.

Препоръчано: