BMW M4 Individual: единствен по рода си от 25 години

Съдържание:

BMW M4 Individual: единствен по рода си от 25 години
BMW M4 Individual: единствен по рода си от 25 години
Anonim
BMW M4 Individual
BMW M4 Individual

BMW M4 Individual и желанието на автомобилен ентусиаст, който иска да почете дългогодишната си любов към BMW Ms?

Ето го BMW M4 Individual, роден да отпразнува 25 години от линията Individual

Тази годишнина се отбелязва с впечатляващ уникален модел, базиран на BMW M4 F82, оборудван от BMW Individual Manufaktur с изключителни ръчно изработени детайли.

Всичко е персонализирано и изпипано до най-малкия детайл: отгоре на BMW M4 Individual откриваме специалната боя Macao Blue metallic, дори предният сплитер на BMW M е обработен коригиран и изискан в спортно черно .

Въглеродният покрив има специален дизайн: трите ивици, произтичащи от значката BMW M, подобно на интериора, го правят повече от достоен юбилеен модел: благодарение на удължената кожа BMW Individual Merino в двуцветно черно / Silverstone с контрастни шевове Silverstone, ръчната спирачка и централната конзола са украсени с луксозни маншони с кожено покритие, а лостът на ръчната спирачка е фино бродиран .

Красива част от моторния спорт: вложки от въглеродни влакна BMW M с акценти в Macau Blue металик и BMW M бродирани детайли на централната конзола, които напомнят, че е уникален BMW M: BMW M4 със специална боя на BMW Individual in Макао син металик.

Славният шестцилиндров

BMW M4 се отказва от превъзходния си V8 двигател, за да се върне към произхода си: 6-цилиндров редови

Да, но този път с "феята на турбината", която да му помогне.

3 литра, 431 к.с. максимална мощност, налична при 5500 об/мин (не се притеснявайте, може да се разтегне до 7500 об/мин) и въртящ момент от 550 Н·м при само 1850 об/мин. Практически двигател с въртящ момент "назад", всичките обърнати на средно високи обороти.

Новият 6-цилиндров S55 е стриктно извлечен от настоящия N55 TwinScroll с технологията TwinPowerTurbo на BMW, но е - разбира се - преработен от инженерите на Motorsport, за да му се даде тази допълнителна "£" (£=повече глупави усмивки) се очаква от автомобил от Мюнхенския състезателен отдел.

Ако искате да се идентифицирате с Bellof, ще имате отличната 7-степенна DKG, която ще ви позволи да покриете класически 0-100 км / ч само за 4,1 секунди (стигат до 4,3 с ръчна скоростна кутия).

Максималната скорост е ограничена до 250 км / ч, а средният разход на автомобилите е между 8, 3 и 8, 8 литра / 100 км.

BMW Group BMW M4 Individual
BMW Group BMW M4 Individual
Образ
Образ

Препоръчано: