BMW M4 от Dinan: 537 к.с. и легално в САЩ

Съдържание:

BMW M4 от Dinan: 537 к.с. и легално в САЩ
BMW M4 от Dinan: 537 к.с. и легално в САЩ
Anonim
bmw m4
bmw m4

BMW M4 от Dinan Motorsport: 537 к.с. и 683 Nm въртящ момент на двигателя, но преди всичко актуализация - STAGE2 - която го прави легален за емисии в 50-те американски щата

BMW M4 от Dinan Motorsport. Калифорнийското тунинг ателие пуска нова актуализация за горивния комплект за новото BMW M3 и BMW M4.

Етап 2 DINANTRONICS представлява значително увеличение на мощността и въртящия момент в сравнение с Етап 1. Ако първата стъпка дава на потребителите печалба от 57hp при 6000rpm и 78Nm въртящ момент вече при 4000rpm, Phase 2 прави тези промени легални за емисии на цели 50 американски щата. Музика за фенове, които са закупили DINANTRONICS Stage 1, които по този начин могат да се насладят на хомологацията на своя автомобил, като плащат само разликата от $250 между двете стъпки.

За да поддържа надеждно тези големи печалби, новият комплект включва изпускателна система Dinan Free Flow и всмукателна система от въглеродни влакна.

Dinan казва, че тяхната оптимизация на производителността с помощта на DINANTRONICS не анулира или анулира гаранционното покритие на автомобила и твърди, че това е единственият легален комплект на пазара за резервни части, който отговаря на емисиите на замърсители, заедно с E. O. Крайната цел на този тунинг комплект беше да осигури възможност за управление на всеки входен и изходен сигнал от оригиналния блок за управление на двигателя (ECU) на BMW.

Всмукателна система Dinan от въглеродни влакна

За двигателя S55 комплектът DINAN позволява на всмукания студен въздух да максимизира потенциала си чрез специфичен дизайн, който преобръща ограниченията на оригиналното оборудване, но използвайки оригиналната въздушна кутия на автомобила (като външна форма и размери, бележка на редактора). Въздухът преминава през 30% по-голям филтър с висок дебит, преминава през подобрен сензор за масов въздушен дебит (MAF) и тръба от въглеродни влакна, която осигурява 20% повече въздушен обем от резервната част.

Веднъж сдвоени с Етап 2 DINANTRONICS, печалбите са максимум 14hp и 28Nm въртящ момент.

Олекотена тръбна щанга Dinan

Новите леки тръбни стабилизатори на Dinan за най-новите BMW M3 и BMW M4 са с размери 32 mm отпред и 24 mm отзад.

Целта е да се намали накланянето на тялото, да се подобри сцеплението и стабилността и в същото време да се постигне намаляване на теглото.

Голямото предимство на стабилизиращите щанги на Dinan са четирите точки на завъртане от всеки край

(три предни), работещи във връзка с регулируемите връзки на Dinan, за да настроят машината на общо пет позиции на щангата, което я прави регулируема от 57% до 103% по-твърда от предната щанга и между 0% и 13% по-твърда от стандартната задна щанга.

Добра печалба!

bmw m4
bmw m4

Препоръчано: