BMW M4 срещу Corvette Stingray: кой печели?

Съдържание:

BMW M4 срещу Corvette Stingray: кой печели?
BMW M4 срещу Corvette Stingray: кой печели?
Anonim
BMW M4 срещу Corvette Stingray
BMW M4 срещу Corvette Stingray

BMW M4 срещу Corvette Stingray: култово предизвикателство. Кой ще го получи? Проследете тази вълнуваща битка между Стария континент и Америка

BMW M4 срещу Corvette Stingray. Четвърти юли, Денят на независимостта на Съединените щати, току-що отмина. Обикновено това е ден, пълен с класически американски добродетели, като поглъщане на хотдог и ябълкови пайове, гледане на фойерверки, хвърляне на бейзболни топки по моравата и евентуално леко пиянство, за да крещи на членовете на семейството. Но най-важното е, че е време да си припомним страхотните неща, които тази прекрасна страна е направила и може да предложи.

Някои от тези страхотни неща бяха автомобили.

Това очевидно е базиран на BMW блог, рядко говорещ за американски автомобили, така че решихме, че можем да поговорим малко за новия Corvette Stingray и как се сравнява с BMW M4. Това не е ново сравнение, но е актуално за днес.

Stingray е може би най-добрата машина, която Америка може да предложи в момента.

Той е бърз, красив, сравнително евтин и се движи добре. Това наистина е един от най-добрите спортни автомобили на пазара.

Но BMW може да се бори с нещо също толкова добро, BMW M4. BMW M4 има всички същите характеристики като по-горе и има подобна производителност. BMW M4 срещу Corvette Stingray. Кой ще спечели?

И двете коли са най-добрите спортни автомобили със задно задвижване, които всяка компания може да предложи. Но те също са много различни.

Там, където Corvette превръща силата си в своя силна страна, задвижван от класически американски 6,2-литров V8, BMW M4 използва немски високи технологии, контрастирайки на изискан 3,0-литров редови шестцилиндров двигател и Twin Turbo.

И двете коли доставят над 400 к.с., въпреки че 0-60 мили в час от място се изгарят за по-малко от 4 секунди, тяхното разбиране за спортен дух поема по много различни пътища.

Там, където автомобилите наистина започват да се различават, е управлението. Като се има предвид, че BMW M4 е по-техничното от двете, Corvette е типичният каубой на дуото. BMW M4 е по-клиничен, упражнение за изчислена производителност. Corvette обича да крещи и да пече задните си гуми, разкъсвайки ги. BMW M4 може да е най-лесният автомобил за шофиране до предела на възможностите си и вероятно най-бързият на писта, но Corvette може да е най-забавният.

Automobile Magazine взе двете коли и ги накара да се състезават една срещу друга на пистата и стигна до подобни заключения. Интересно е да ги видиш двамата заедно на писта, получавайки сходни данни за представяне и много близки времена за обиколка от толкова различни философии.

Независимо коя кола харесвате най-много, всяка е забавна по свой начин и двете са отлични машини. Знам, че всички искаме да аплодираме BMW M4 тук, но си помислих, че би било хубаво за Деня на независимостта да отпразнуваме колко добро може да се каже за една американска кола и как тя може да постави много немски спортни коли линия. не.

BMW M4 срещу Corvette Stingray. А кое е вашето любимо?

Препоръчано: